post image

Tre möjliga startelvor mot Chelsea

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-19
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News har skapat tre hypotetiska startelvor så som Ole Gunnar Solskjaer kan mönstra laget i kväll. 

I kväll kl 19 ställs Manchester United och Chelsea mot varandra i FA Cup-semifinal och vinnaren kommer möta Arsenal i finalen. Det stod klart i går kväll efter att Arsenal besegrat Manchester City med 2-0.
United har ett tätt spelschema och Solskjaer är väldigt beroende av sin förstaelva. Han står inför den ständiga problematiken – mönstra bästa laget, eller rotera för att inte slita ut nyckelspelare, vilket kan vara skadligt på längre sikt.
Manchester Evening News har skapat tre möjliga startelvor till kvällens match. Vilken föredrar ni?
1.

 
2.

 
3.

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

11 KOMMENTARER

 1. Rotera rejält, ha en stark bänk och gör taktiska och smarta byten är mitt tips (en stor utmaning för OGS), som jag redan nämnt i tidigare artikel. De spelare som inte har spelat mkt på sistone vill nog gärna bevisa att de också är att räkna med.
  T.ex:
  Romero – Fosu-Mensah, Maguire, Bailly, Dalot – McT – Mata, Pereira – Chong, Greenwood, James
  Bänk: De Gea, Tuanzebe, Pogba, Fernandes, Martial, Rashford, Matic

  0
  0
 2. Tyvärr men i nuläget så är inte FA prio in med reserverna och rotera med fem byten i andra om man fortfarande har chans på seger, vi får inte glömma Chelsea har ett annat bättre läge än oss att nå topp 4 sen har dom vilat sina spelare 48 timmar längre inför denna match . Fixar vi inte ligan så gäller ALLT i E-L , fa cupen får ursäkta =/ men vi MÅSTE till C-L

  0
  0
 3. Jag har önskat se ett 3 5 2 eller diamant likt vi ställt upp med i tidigare möten mot topplagen med stor framgång. Dock känns en 3 backslinje aningen lurig och riskabel nu när vi inte har så många friska mittbackar i truppen, tänk ifall någon skulle skada sig. Nä, ju mer jag funderar desto mer lutar jag åt en diamant. Ska vi rotera mycket, vilket vi nog bör göra, så kan Lingard vara ett alternativ. Man får inte glömma att han oftast gör bra insatser mot topplagen och är nyttig där med sina löpningar. Defensivt skulle jag vilja ha McTominay bredvid Matic och stänga igen defensivt. På topp Rashford och Martial, både är i fin form och Greenwood ser ut att behöva vilas.

  0
  0
 4. Skulle och önska att AWB får vilas då han sett både sliten och urform på sistone och att Fosu mensah får gå in i hans ställe på högerbacken. Inte för att han må vara bättre, men vill ha en fräsch och frisk AWB till slutspurten och i hans nuvarande form så tror jag inte det bara gör gott om han får vila ikväll.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen