post image

Tre mittfältare på Manchester Uniteds transferlista

Skriven av: admin
Publicerad 2021-12-06
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sun så har Manchester United identifierat tre potentiella mittfältsförstärkningar. 

Transferrykten har kommit lite i skymundan under den senaste månadens händelser på managerfronten, men januarifönstret närmar sig och United har under hösten länkats med många mittfältare.

Under de senaste matcherna har den tidigare så kritiserade Fred fått en riktig nytändning och Rangnick hyllade honom för insatsen mot Crystal Palace igår, men The Sun menar att United ändå söker förstärkningar på positionen.

Enligt tidningen har man identifierat tre transfermål – Declan Rice och Kalvin Phillips, som båda länkats frekvent med klubben. Men också Aston Villas skotske mittfältare John McGinn. Enligt rapporten skulle det krävas en transfersumma på omkring £50 miljoner för att få Villa att släppa spelaren.

Källa: The Sun

.

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. McGinn ville jag ha för ca två år sedan men jag känner inte att hans utveckling gick i den riktning som jag förväntat mig. Känns som det är få som tittat rejält på denna spelaren, han är en ”regista” som kan ta boll från djup planhava och få något att hända men han är inte på United nivå. Möjligen hade han blivit det när han spelar med bättre spelare.

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen