post image

The Mirror: Dubbeltysk i januari

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Sunday Mirror så har Ed Woodward finanserna på plats för att värva både Kai Havertz och Thomas Müller under det kommande januarifönstret. 

Manchester United har i veckan varit länkade med Thomas Müller som sägs känna sig allt mer frustrerad över sin situation i Bayern – med brist på speltid under managern Niko Kovac. Det var den tyska tidningen Bild som i veckan skrev att United följer situationen och kan vara redo att testa Bayern med ett bud på £43 miljoner.
Müller själv tonade dock ned ryktena i veckan då han sa: ”Jag försöker bara koncentrera mig på min fotboll så kommer spekulationen gradvis att försvinna.”
Och tyska Sky skrev i går att United inte tagit någon kontakt med Bayern gällande den 30-årige anfallaren.

Men The Mirror hävdar att United är redo att betala £125 miljoner för att hämta in både Müller och även Bayer Leverkusens mycket talangfulle offensiva mittfältare Kai Havertz.
Havertz pasar Uniteds profil - ung (20 år), spännande och med stor talang. Men han sägs vara eftertraktad på marknaden och Leverkusen har satt en prislapp på £85 miljoner på honom. Enligt Mirror så är det dock inga problem för Manchester United som sägs vara besluta om att göra värvningen.
Enligt rapporten så hade man scouter på plats i helgen för att bevaka både Havertz och Müller i sina respektive matcher.
Källa: Mirror

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen