post image

The Athletic: Pogbas önskan. Värva Sancho

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen The Athletic så har Paul Pogba uttryckt sin önskan om att få spela med Jadon Sancho i Manchester United. 

Paul Pogba såg länge ut att vara på väg bort från United. Nu har dessa rapporter tystnat helt. Sannolikt delvis beroende på att varken Real Madrid eller Juventus tros ha råd med honom efter coronavåren och alla intäktsbortfall, men även delvis beroende på att han nu ser ut att trivas i det Manchester United som imponerar stort i Premier League.
Den största anledningen till att Pogba förra året uttryckte sin vilja att söka en ny utmaning tros ha vara på att han var missnöjd med Uniteds ambitionsnivå. Projektet gick inte framåt och man såg ut att vara enormt långt ifrån att kunna utmana. Nu har saker och ting förändrats. Solskjaer har fått pli på sin skuta, Bruno Fernandes har kommit in som ny lekkamrat till Pogba och offensiven lyser. United ser inte längre ut att vara långt ifrån att kunna utmana de bästa lagen.
Det har nog inte heller undgått någon att United länkas starkt med både Jadon Sancho och Jack Grealish – två spelare som skulle ta United till ytterligare en nivå. Och tidningen The Athletic menar att Pogba bakom kulisserna ska ha uttryckt sin önskan om att få Sancho som lagkamrat i United.
Så möjligen blir Uniteds agerande på transfermarknaden också avgörande för huruvida Paul Pogba stannar i klubben och kanske till och med förlänger det kontrakt som går ut sommaren 2021 (med option om ytterligare ett år). Det är ju spekulationer, men en glad Pogba som spelar i ett lag med mängder av världsklass har sannolikt inte samma vilja att flytta som den Pogba som spelade i det Manchester United vi såg för ett år sedan.

Källa: Athletic, MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Jag tycker också att det ser ut som att Pogba är glad nu. Han delar United-relaterade saker på sociala medier tex, vilket han knappt gjorde innan. En bra Pogba som vill vara i United ska vi ta vara på och om han nu kommer bli ännu gladare med Sancho så är det en sak som gör att den häga prislappen på Sancho kan bli ännu mer värt.

  0
  0
 2. Jag tror fortfarande att det som avgör Uniteds närmaste framtid är om man kvalificerar till CL eller inte. Det är mycket psykologi i att spela i CL jämfört med EL.
  Spelar man i EL stämplas man lätt till en loser och då hämmas spelet i PL direkt.

  0
  0
 3. Jag tror Pogba bara vill vinna titlar. Får vi en CL-plats och Sancho så är det till 95% säkert att han skriver på nytt. Han verkar trivas just nu i alla fall som ni redan har sagt.
  Jag hoppas innerligt att om United bara har 1 miljard att spendera (eller vad det nu är) så skall man lägga allt på Sancho i så fall. Det räcker med en värvning denna sommar. Till vintern kan man finslipa lite med värvningar av lovande ungdomar eller något.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen