post image

Ten Hags dystra besked om Casemiro och Martinez

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger dystra besked om Casemiro och Lisandro Martinez. 

Manchester United har en tung säsong och skadeproblematiken har varit massiv redan från början av säsongen. Luke Shaw och Tyrell Malacia har varit borta hela säsongen. Lisandro Martinez tvingades i höstas till en ny operation och Casemiro gick nyligen sönder efter att precis ha återvänt från skadefrånvaro.

Uniteds besked om Casemiro var då att han kommer bli borta i ”flera veckor” och inför kvällens match mot FC Köpenhamn bekräftar Erik ten Hag att varken Martinez eller Casemiro kommer att återvända innan jul.

"Jag har några tidsramar ja, men det är alltid svårt att förutse sånt eftersom de kan ha motgångar under rehabiliteringen så jag håller alltid tillbaka lite. Jag förväntar mig att några återvänder, men Casemiro och Martinez är väldigt allvarliga skador och jag förväntar mig inte att de återvänder innan jul. Det handlar om flera veckor."

Harry Maguire fick ta emot en smäll mot huvudet i helgens match mot Fulham och Marcus Rashford missade matchen med en lättare skada. Men båda finns tillgängliga till kvällens match mot Köpenhamn.

"Vi följde protokollet under matchen, så Maguire är redo att spela. Han gjorde en väldigt bra match. Rashford? 100% fit. Rashy missade en match med en lätt skada, men han är tillbaka."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen