post image

Ten Hag: Viktigt att pengarna spenderas på rätt sätt

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att strategi är helt avgörande för att få avkastning på sina truppinvesteringar. 

Manchester United går ännu ett viktigt transferfönster till mötes. Man spenderade omrking £225 miljoner förra sommaren och har tagit stora kliv under säsongen. I sommar förväntas man signa en mittfältare och göra en eller flera anfallsvärvningar. Men det är fortfarande oklart hur stor budget man Ten Hag kommer ha till sitt förfogande – eftersom ägarsituationen inte nått en lösning.

Ten Hag menar dock att det inte bara handlar om pengar. Att strategi är minst lika viktig.

"Just nu är de bästa spelarna, de bästa managerna och pengarna här i UK. Det ger en bra liga men också en hård konkurrens. Man måste göra de rätta sakerna. Man kan spendera pengar men man måste spendera på ett smart sätt och man behöver en strategi. Annars fungerar det inte med pengar. Om man inte har strategi eller i alla fall rätt strategi så fungerar det inte med pengar."

"Det finns många lag i Premier League som verkligen är starka. Titta på Aston Villa, titta på Brighton, på Brentford. Det finns många flera lag som verkligen är starka och det är inte bara topp-sex-klubbarna."

"Jag vill ha spelare med den rätta personligheten som är fantastiska och bidrar på den högsta nivån. Det är det vi vill ha och vad vi måste jobba för att få. Jag tycker vi är på ett bra spår men vi kan också lära oss av den här säsongen och vi måste utvärdera efter säsongen, dra rätt slutsatser för framtiden och det kommer vi definitivt att göra efter säsongen."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen