post image

Ten Hag: Vi måste ha bättre spelare om vi ska utmana på allvar

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att Manchester United måste förbättra laget i sommar, om man ska ha en chans på tyngre titlar nästa säsong. 

Manchester United har gjort en fin första säsong under Erik ten Hag. Man har vunnit Ligacupen, man säkrade igår spel i Champions League via ligaspelet och man har en FA Cup-final mot Manchester City i början av juni. Men laget har inte alltid imponerat och man har en bit kvar innan man kan konkurrera om de finaste titlarna.

Nu väntar ett viktigt transferfönster för Manchester United och Erik ten Hag säger att det är avgörande att man lyckas rekrytera rätt och få in bättre spelare, om man vill kunna utmana om de tyngsta bucklorna.

"Det är svårt att säga i detta nu. Vi får se hur vi ser ut efter transferfönstret, men vi behöver mer. Men jag har inte mycket tålamod. Det är en av mina svaga sidor. Vi vill alla matcher, men det är svårt här. Manchester City spelar otrolig fotboll. Vi har långt kvar, men vi är på rätt spår. Vi har jobb att göra, så vi är ett pågående projekt."

"Det är inte bra nog för mig. I den här ligan är det en bra bas att vara i toppfyra, men vi vill slåss om titeln. Men det måste vara realistiskt och det kan man se först när man har sin trupp efter transferfönstret och efter vinterfönstret. Då vet man vad man kan göra. Då kan man säga om det är realistiskt eller inte."

"Just nu är vi långt bort, så vi har mycket jobb kvar att göra. Vi har gjort framsteg med det här laget och med den här truppen, men vi behöver bättre spelare om vi ska slåss mot de bästa. Ja i Premier League är topp-fyra något som går att likna vid en trofé. Det var vårt huvudsakliga mål för den här säsongen att ta oss till Champions League. Det är en tuff turnering med många bra lag och managers så spelar man där så har man gjort ett bra jobb. Ens lag spelar då bra och presterar bra och just nu är det max - men vi vill ha mer."

"Vi borde definitivt haft fler poäng. I det stora hela har laget gjort bra framsteg. Många spelare har gjort en fantastisk säsong och det är en bra bas att bygga ifrån, men vår standard måste höjas och kraven måste bli högre. Därför måste vi jobba i sommar med truppen och se om vi kan stärka laget."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen