post image

Ten Hag: På torsdag spelar vi en final

Skriven av: admin
Publicerad 2023-05-21
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

På torsdag kan Manchester United säkra avancemang till Champions League och Erik ten Hag säger att fansen ska vara beredda på en "final."

United var i går mycket nära att säkra en plats i topp-fyra och därmed spel i Champions League efter seger borta mot Bournemouth, men Liverpool fick in en sen kvittering hemma mot Aston Villa och det krävs nu att United tar en poäng i sina två sista matcher för att man ska kvalificera sig för CL, förutsatt att Liverpool vinner sin sista match.

Matcherna som återstår är Chelsea hemma på torsdag och Fulham hemma i sista omgången och United kan alltså säkra sin plats i topp-fyra redan på torsdag. Erik ten Hag ser fram emot en ”final” där hemmapublikens stöd blir viktigt.

"Vi tar en match i taget och idag kan vi vara glada tycker jag. Det var ett väldigt bra framträdande från laget. De första 25 minuterna var väldigt bra. Det var ett briljant framträdande från laget. I uppbyggnaden, vi höll oss kompakta och pressade. Många saker var magnifika. Jag hoppas vi kan bibehålla det i längre perioder och det är vad vi måste jobba på."

"På torsdag är det en final och jag hoppas fansen kommer att vara redo för vi vill få det klart redan på torsdag. Vi behöver därför ännu ett bra framträdande och det kommer inte bli lätt. Vi måste vara redo, vi måste vara påkopplade och ha högsta energinivå. Vi måste ha fokus och då är det möjligt. Vi vet att vi är starka, speciellt hemma på Old Trafford."

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen