post image

Ten Hag om varför alla managers tycks misslyckats i United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag får frågor om den bakomliggande problematiken i Manchester United. 

Sedan Sir Alex har ingen manager lyckats skapa en långvarig framgång. Och helt krasst blir nästan alla spelare som kommer till klubben sämre. Det har varit symptomatiskt för mängder och åter mängder av spelare de senaste tio åren. Och meriterade managers som Louis van Gaal och Jose Mourinho har – trots några titlar – misslyckats. Och nu har Erik ten Hag – som ju också tidigare bevisat sig vara en skicklig manager – hamnat i en liknande situation, med en negativ spiral som tycks svår eller omöjlig att ta sig ur.

Så hur kommer det sig då att ingen tycks kunna bygga en långvarig framgång i klubben. Frågar man fans och experter så är en stor del av problematiken den bakomliggande strukturen och organisationen i Manchester United. Och Ten Hag fick frågor om detta under sin presskonferens inför dagens match mot Fulham.

Du är den femte managern i Manchester United under de senaste tio åren. Stora managers som Louis van Gaal och Jose Mourinho, som vunnit många titlar, har varit här och misslyckats. Tyder det på att det faktiskt inte är managerns fel och att det istället är så att systemet och strukturen inte är designad för långsiktig framgång?

"Det är möjligt. Men jag är övertygad. Ibland har man svåra perioder och när vi håller ihop så tar vi oss igenom de svåra perioderna."

Tycker du att den nuvarande strukturen är designad för att den här klubben ska kunna vara framgångsrik?

"Jag hade inte jobbat här och jag inte tyckte det."

 

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen