post image

Ten Hag om publikens burop när Martial ersatte Hojlund

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag pratar om publikens reaktion vid bytet Hojlund / Martial. 

United åkte igår på det senaste i raden av bakslag då man förlorade mot ett avsevärt bättre Brighton och bröt den ett år långa förlustfria sviten hemma på Old Trafford – och efter tre förluster på fem matcher så är den sämsta ligastarten under Premier League-eran ett faktum.

Rasmus Hojund hanteras varsamt och byttes därför ut i andra halvlek, eftersom han ännu inte är redo för 90 minuter och när dansken klev av så klev Anthony Martial på.

Fransmannen är inne på sin nionde säsong i United och det är väl ändå en gåta hur han kan vara kvar i klubben med tanke på att han under bara en av alla sina säsonger kommit upp i nivå. När bytet skedde hördes högljudda burop från Old Traffords läktare och Ten Hag fick under sin post match-presskonferens frågan om vad han kände kring det:

"Jag tycker det var positivt. Man såg att fansen på Old Trafford gav honom (Hojlund) ett fantastiskt mottagande. Jag tycker han presterade väldigt bra och det var bra att de skickade honom den signalen. Det kommer ge honom tro. Men alla vet att han kom hit med en liten skada. Vi har byggt upp honom under den senaste månaden. Han är inte redo för en hel match ännu och vi har många matcher inom loppet av kort tid, så vi måste bygga upp hans form."

En reporter poängterade då att buropen sannolikt hade att göra med vem som ersatte honom och att publiken är trötta på en spelare som ständigt är skadad och som allt som oftast presterar lojt när han väl spelar.

"Jag tror det berodde på att Rasmus Hojlund klev av, men jag vill inte diskutera det. Jag vet inte. Men förra året så hade Anthony Martial en väldigt positiv inverkan på matcherna han spelade. Vi förlorade nästan ingen match när han var på planen. Så om så var fallet så förstår jag det inte, för Martial kan definitivt bidra när han är i form. Just nu är han inte helt i form, men han gör framsteg och jag är säker på att han kommer att bidra som förra säsongen när han är 100% i form."

"Han måste skapa sin egen lycka, se till att vara tillgänglig och konsekvent finnas tillgänglig. Då kommer ni se att hans form är bättre. Som sagt - han påverkade matcherna på ett positivt sätt varje gång han spelade förra säsongen, så jag hoppas han kan hålla sig hel och jag är säker på att han kommer att bidra."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen