post image

Ten Hag om Martials återkommande skadeproblem

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att Manchester United är som bäst med Anthony Martial i laget, men medger att hans återkommande skador är ett problem. 

Anthony Martial blev till mångas förvåning kvar i Manchester United i somras och har visat sig vara Erik ten Hags förstaanfallare. När han är tillgänglig. Men det stora problemet för Ten Hag är att Martial allt som oftast är otillgänglig.

Fransmannen har missat totalt 14 veckor med fyra olika skador den här säsongen och i och med kvällens match mot Nottingham Forest – som han kommer att missa – så har han missat 18 av totalt 31 matcher. Och han har ännu inte spelat en hel match. Det är onekligen ett problem.

"Han är inte alltid skadad. Han har också spelat matcher. Men han måste jobba på det. Det håller jag med om" säger Ten Hag inför kvällens semifinal, gällande Martials konstanta skadebekymmer. "Han måste vara mer tillgänglig och han kan inte bara inte göra någonting åt det. Men ibland är det också otur."

"Ibland vet man inte anledningen till varför det är så. Men när han är tillgänglig så är han väldigt viktig för oss och vi spelar vår bästa fotboll när han är med. Det måste han också vara medveten om. Så om vi vill nå framgångar så måste vi först och främst ha honom tillgänglig."

När en reporter påpekade att Martial saknar mentaliteten för att alltid göra sig själv tillgänglig, svarade Ten Hag: "Jag vill inte dra den slutsatsen. Men alla är olika. Jag kan inte sätta fingret på vad problemet är. Om jag kunde det så hade jag jobbat på att vända på det."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Kan vi inte bara skicka iväg honom? Han kommer aldrig bli tillräckligt stabil och pålitlig för ett lag som United. Grymt mål i debuten mot Liverpool! Vi stannar där och skiljer oss åt som vänner.

    5
    1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen