post image

Ten Hag om Mainoos framträdande mot Everton

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att Kobbie Mainoo har alla förutsättningar att utvecklas till en viktig spelare för Manchester United. 

Manchester United visade äntligen upp ett imponerande framträdande igår då man slog ett uppretat Everton med 3-0 på ett kokande Goodison Park.

Garnacho stod för en av PL-historiens vackraste mål, Marcus Rashford fick äntligen göra mål, Anthony Martial både fixade en straff och stod för ett vackert mål, man höll nollan och Andre Onana stod för en imponerande insats.

Och en av de mest positiva delarna av matchen var att Kobbie Mainoo äntligen var tillbaka efter sin fyra månader långa skadefrånvaro och han stod för en imponerande insats i Casemiro och Eriksens frånvaro.

"Han har stor förmåga och det var verkligen en stor besvikelse när han ådrog sig en allvarlig skada under försäsongen. Jag vet att han kan göra stora framsteg om han gör många matcher som den han gjorde idag. Jag vet att unga spelare kan utvecklas väldigt fort och vi kände att det var rätt tid att låta honom spela. Vi förberedde honom grundligt. Han gjorde ett väldigt bra jobb och nu måste han bygga vidare på det här."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen