post image

Ten Hag om lottningen i Europa League

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger sina kommentarer om Manchester Uniteds lottning i Europa League. 

Efter att ha slagit ut Barcelona i playoff-spelet och sedan Real Betis i åttondelsfinalen väntar nu spanskt motstånd än en gång – och United får återvända till Sevilla där man igår knöt ihop åttondelssäcken mot Betis med 1-0 (totalt 5-1), för match mot de sexfaldiga Europa League-mästarna Sevilla.

Det är en tuff lottning för United, men Sevilla gör inte sin bästa säsong och ligger just nu på 13:e plats i La Liga. Och det är en chans att ta revansch för semifinalförlusten 2020.

"Tillbaka till Sevilla och som du säger så har de en väldigt bra statistisk, det måste vi vara medvetna om" säger Ten Hag om lottningen. "Det kommer bli tufft. De är väldigt erfarna i Europa League och har vunnit turneringen många gånger. Jag kan inte laget i detalj men för mig är det viktigaste fotboll och jag blickar inte så långt som mot Sevilla."

"Först har vi ett landslagsuppehåll och sedan har vi tre Premier League-matcher, så det finns mycket tid att fokusera på det. Alla lag i det här skedet av Europa League är starka motståndare och man måste spela sin bästa fotboll för att ta sig vidare."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen