post image

Ten Hag om krisen i Manchester United

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag prater om den rådande krisen i Manchester United. 

United har två spelare med misshandelsanklagelser (Greenwood och Antony), Sancho är avstängd pga av bristande disciplin, Maguire görs till åtlöje i en sällan skådad fotbollsmobbning, den loja Martial är det enda rotationsalternativet till Hojlund, ägarsituationen är inte uppklarad snart ett år efter att Glazers lät meddela att klubben är till salu, tre förluster på de fem inledande matcherna innebär den sämsta ligastarten för United sedan Premier League grundades och kanske mest oroande är att laget ser identitetslöst ut – trots att Erik ten Hag varit på jobbet i 17 månader.

Om inte krisen är ett faktum så är den i alla fall inte långt bort.

Näst på tur står en av de svårare uppgifterna på den europeiska fotbollsscenen, Bayern München borta i Champions League. Och man kliver inte direkt in till matchen med vind i seglen. Men Ten Hag vill inte kännas vid att krisen är kommen:

"Vi måste vara besvikna och vi måste vara arga på oss själv för i United är kravet att man vinner matcher. Absolut så är resultaten något som oroar mig, men jag ser också sättet vi spelar. I slutändan handlar det om karaktär och nu får vi se hur starka vi är, hur laget håller ihop och vilka spelare som står upp och visar karaktär och leder laget."

"I alla dessa matcher, speciellt i dag, mot Arsenal, mot Forest så har vi sett att vi kan spela väldigt bra fotboll och att vi kan skapa många chanser - men det finns också saker som kan bli bättre. Så är det definitivt och vi måste steppa upp."

En reporter under post match-presskonferensen påpekade att Uniteds elva kostat £347 miljoner och att Brightons elva kostat £17 miljoner - och att det ska vara omöjligt att inte stå upp bättre när skillnaden i investering är så stor.

"Alla lag spenderar mycket pengar. Brighton spenderar också. När Man United kommer så stiger priserna, det är också en sanning" svarade Ten Hag."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

    1. Håller med. Dags att gamlingarna sitter på bänken och ger plats åt akademin en stund. Det kan knappast bli sämre. Jag vill hellre att United förlorar med hungriga ungdomar, än loja och mätta spelare med tunnelseende och träben.

      5
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen