post image

Ten Hag om kontraktsförhandlingarna med Marcus Rashford

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag medger att det är av stor vikt att Marcus Rashford blir kvar i Manchester United, om man ska kunna nå sina mål. 

Marcus Rashford är just nu i sin livs form och den spelare som bär Uniteds offensiv på sina axlar. Klubben triggade nyligen en option i hans kontrakt, som förlänger kontraktet till sommaren 2024. Men man jobbar också på ett nytt långtidskontrakt – samtidigt som klubbar som Paris Saint-Germain hoppas på att kunna locka honom från United.

Erik ten Hag är förtegen kring hur samtalen om nytt kontrakt går, men medger att United behöver Rashford för att nå sina mål.

"Det kan jag inte svara på. Det är konfidentiellt och mellan klubben och spelaren. Men jag tror han förstår att Man United är hans klubb. Och han spelar sin bästa fotboll i den här miljön och i det här laget. Han gör framsteg och det är hans egen förtjänst. För han jobbar på de bra sakerna, han ger 100% energi och har en bra plan. Och jag tycker att hans kvalitéer kommer till sin rätt i det här laget."

"Så det här laget kan hjälpa honom att komma i rätt position för att göra mål. Det här laget är konstruerat så att hans kvalitéer blir framträdande. Det vet han om, men han är definitivt viktig för oss. Om vi ska kunna nå de framgångar vi vill så måste vi ha honom."

Och på det faktum att många storklubbar är intresserade av Rashford, sa Ten Hag:

"Jag hoppas alla våra spelare är av intresse för andra klubbar för det betyder att vi gör ett bra jobb. Och jag skulle säga att det här är den bästa platsen att vara på, för vi vill bygga det bästa laget - först i England, sedan i Europa och sedan i världen."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

   1. Dom förbättringar jag har sett har än så länge varit väldigt bra jämfört med vad föregående tränare åstadkom.. men jag ser att du kör ditt anti-ETH race istället för att backa upp våran tränare som har varit hängiven till våran klubb. Det luktat troll!

    8
    3
    1. Troll eller inte. Jag är alltid Pro-United oavsett hur du tolkar det. ETH är inte större än klubben och jag är inte anti-ETH. Det jag säger är att han har mycket kvar att bevisa resultatmässigt för att förtjäna sin status som någon helig ande, vilket många här verkar tycka.

     Klart ETH har gjort förbättringar jämfört mot tidigare tränare. Men kom igen… ska vi inte jämföra United när vi var som störst och vann titlar i Europa istället för föregående tränare som presterade absolut noll?

     4
     4

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen