post image

Ten Hag om bomben från Jurgen Klopp

Skriven av: admin
Publicerad 2024-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger en kommentar om dagens stora nyhet. 

Under eftermiddagen damp en stor nyhet ned i fotbollsvärlden, då Jurgen Klopp lät meddela att han kommer lämna Liverpool efter säsongen. Klopp har varit den enskilt största anledningen till Liverpools framgångar de senaste åren, men nu är ”energin slut” för att citera tysken.

Under dagens presskonferens gav Ten Hag en kommentar om Klopps besked:

"Eror tar slut. Det är inte bra för Premier League. Han har byggt en era där och tog klubben tillbaka dit de hör hemma så gratulerar till det. Han har gjort ett otroligt jobb i Liverpool. Jag kan förstå det (att han fick slut på energi). Nio år är en lång tid. Det var en tid av uppbyggnad, att nå mål men också att hantera motgångar och våra perioder. Premier League är väldigt intensivt och i kombination med Europafotbollen så är nio år väldigt lång tid och jag kan förstå att energin tar slut."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

  1. Tråkigt besked, Klopp är en otroligt bra tränare som tagit Liverpool till den höjden de haft dom senaste åren. PL kommer bli mycket fattigare utan honom. Men jag förstår honom, att vara tränare i en storklubb idag måste tära något fruktasvärt på kropp och psyke. Hoppas han återhämtar sig och kommer tillbaka starkare, vart han än nu hamnar i framtiden. Bra jobbat Mr.Klopp!

    4
    6

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen