post image

Ten Hag om arbetet på transfermarknaden och jakten på De Jong

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-03
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger en intervju med Sky Sports och pratar om spännande saker som transfermarknaden, jakten på Frenkie de Jong och Cristiano Ronaldo. 

United har hittills signat Tyrell Malacia, Christian Eriksen och Lisandro Martinez men den där viktiga mittfältsvärvningen (De Jong) och minst en förstärkning i offensiven, saknas fortfarande.

United jobbar febrilt på att signa De Jong från Barcelona och trovärdiga källor har rapporterat att man jobbar på att ta Benjamin Sesko till Old Trafford. Erik ten Hag säger i en intervju med Sky Sports att man jobbar hårt på att få in de rätta spelarna, men att man är väldigt noga med att det är just de rätta spelarna.

"Först och främst så har vi en trupp och vi har redan gjort framsteg. Vi är mer proaktiva än när vi började. För det andra - de spelarna vi redan signat. Vi är väldigt nöjda med dem och ni kan redan se att kan bidra till laget. För det tredje - vi vet vad vi vill ha. Det handlar inte om att signa spelare. Det handlar om att signa rätt spelare."

"Så vi planerar det väldigt noggrant och vi håller fast vid det och jobbar hårt på att få in de rätta spelarna för att skapa en bra trupp och ett lag som kan vinna matcher."

Och på frågan om hur det går i jakten på Frenkie de Jong, svarade Ten Hag:

"Jag kan inte prata om en spelare som inte är under kontrakt med Manchester United."

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Alla andra år hade man haft panik vid detta laget och undrat vad fan Woodward håller på med .
    Men när man hör Ten Hag och Murtough prata så får iaf jag känslan att vi har en tydlig plan och bygger väldigt noggrant. Känns som alla tre nyförvärven utöver deras fotbollskvaliteer är noggrant scoutade utifrån deras karaktärer/personligheter också .

    20
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen