post image

Ten Hag om Antonys form: Han kan göra bättre ifrån sig

Skriven av: admin
Publicerad 2023-01-25
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger en kommentar om Antonys form för Manchester United. 

Antony har kanske inte riktigt levt upp till sin prislapp på 100 miljoner euro. Han bidrar emellanåt, men sju mål och två assist på 22 framträdanden är ju statstik som lämnar utrymme för förbättring. Erik ten Hag säger dock att han är nöjd, även om han medger att Antony har en bit kvar innan han är på den förväntande nivån.

"Jag tycker inte han förlorar matcherna åt oss. När han spelar och laget vinner så är det ett tecken på att han gör bra ifrån sig. Men han kan göra bättre ifrån sig. Jag ser utrymme för förbättring. Tex - och det tror jag ni också ser - vi vill att han ska vara mer direkt och mer involverad. Men laget presterar bättre när han är på planen och det är en bra grund att bygga vidare på."

"Jag tycker han redan blivit bättre. Han gör en del mål, han gjorde mål i sina första tre matcher och sedan mot Everton och mot Charlton. Så han gör avtryck. Men med hans talang så kan han göra ännu mer. Men hans bidrag till laget är redan bra."

Under förra veckans match mot Crystal Palace sågs Bruno Fernandes och Antony ha en het ordväxling efter att Antony slagit bort en passning. Men Erik ten Hag menar att det inte är något att hänga upp sig på och att spelare i laget inte känner någon frustration över Antonys spelstil.

"Sånt kan hända. Båda två är spelare som spelar med hjärta och när de gör det så är de som bäst. Så det handlar alltid om balans. Ibland kan känslorna koka över. Men det gick över fort, så det är inget problem och spelarna känner ingen frustration mot honom."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

  1. Ja vad ska ETH annars säga om sin guldklimp som köptes för en miljard? Antony är lite lik Bissaka i sina få kvaliter. Bissaka är grym man-mot-man i defensiven med sina brytningar. Resten av spelet är han rätt usel om man tänker titelambitioner i England och Europa. Dessamma gäller Antony, han har en vänsterfot av absoluta världsklass.. men allt annat är han inte ens medioker, tyvärrr.

    2
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen