post image

Ten Hag: Klubben vet vad vi måste göra i sommar för att ta nästa steg

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag säger att han redan informerat klubbledningen om vad som krävs för att förbättra Manchester United till nästa säsong. 

Manchester United har tagit stora kliv under Erik ten Hag den här säsongen, men man har en bra bit kvar innan man på allvar kan utmana de bästa. Ett viktigt steg i processen att närma sig lag som Manchester City blir att göra ett starkt transferfönster och få in rätt spelare för att stärka laget.

Men sommars transferplaner kan komma att hämmas av det faktum att Manchester United fortfarande är mitt uppe i ett ägarbyte. Det finns fortfarande ingen klarhet i vad Glazers avser göra med klubben, men Erik ten Hag sa efter gårdagens att han redan informerat klubben om vad som måste göras i sommar, oavsett ägarsituationen:

"Jag har bara en plan och det är att förbättra den här klubben och det här laget. Jag kommer att slåss för det. Jag har mina idéer och jag har redan informerat klubben om vad vi måste göra. Men jag måste jobba med min personal, med mina spelare för att göra bättre ifrån oss nästa säsong. Just nu vill jag inte diskutera det (ett möjligt ägarbyte)."

"Vi måste hålla oss tysta, analysera säsongen, göra det på djupet, drar rätt slutsatser och sedan agera. Det är vad det handlar om. Nu är säsongen slut och slutsatsen blir att vi i det stora hela gjort en briljant säsong. I sommar handlar det om att få in spelare som gör bra ifrån sig. Det handlar om att jobba hela säsongen och utveckla laget dag för dag. Jag är väldigt stolt med tanke på var vi befann oss i början av säsongen. Minns matchen mot Brentford eller när vi blev överkörda på Etihad. Idag visade vi att hemmasegern mot City inte var en tillfällighet och en annan dag kunde vi vunnit den här matchen."

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Jag är nöjd med säsongen som blev. Bra kliv framåt och Ten Hag känns helt rätt att leda klubben framöver. Att City vann igår kändes mer eller mindre självklart för mig, allt annat hade varit en överraskning. Jag är dock imponerad att United inte blev skåpade och att City inte radade upp chans efter chans, så det var ett stort plus .
  Nya tag nu mot nästa säsong, kommer bli spännande att se om det kommer gå att utmana City mer än i denna.

  10
  2
  1. OllE,
   Håller med dig att United har tagit ett steg närmare City denna säsong. Om United någonsin kommer ikapp och förbi återstår att se. Problemet är och förblir att City kommer inte försämras så länge Pep Guardiola är deras manager. Och att City får hålla på och fuska med oljepengar deras ägare har. Sedan vet vi att alla fall Newcastle och troligen även Liverpool kommer steppa upp de kommande säsongerna. Konkurrensen om ära och titlar blir tuffare och tuffare. Viktigt att United står på tårna på direkten när nästa säsong kickar igång. Om inte och vi börjar som tex Liverpool gjorde denna säsong och får sedan svårt att ens nå topp 4 och CL-spel.

   1
   0
   1. Jensen
    Nej jag håller med, med Pep vid deras roder så kommer det bli snudd på omöjligt att nå deras höjd. Jag anser att han är den överlägset bästa tränaren i världen, och kanske till och med bättre än självaste Sir Alex, tyvärr. Vi får se hur längre han blir kvar i City, förhoppningsvis inte så många säsonger till.
    PL har en så stört hög nivå nu så att vinna den är tuffare än vad det någonsin varit. Jag tror även Sir Alex hade haft stora problem med detta, om han tränat United idag. Men vi får se nu vad som händer i sommar, hoppas Ten Hag redan hittat vad han vill ha och att det tar klubben till nästa nivå, den nivån som krävs för att utmana i toppen på riktigt.

    1
    0
    1. Jag skulle våga påstå att vi behöver komma upp i två nivåer för att på riktigt utmana om PL och CL. Så säsongen 24-25 får bli United säsong och nästa säsong vinner vi FA-cupen och kommer tvåa i PL, samt kvartsfinal i CL (går vidare från gruppspelet) och final i Ligacupen.. Det som är viktigaste nu och de kommande säsongerna är att vi vinner NÅGOT varje säsong, så att vi har vinnarinstinkten i truppen.

     1
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen