post image

Ten Hag kan ”tvingas” starta Ronaldo mot Brighton

Skriven av: admin
Publicerad 2022-08-04
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester United har åkt på en skadesmäll i anfallskedjan inför helgens premiär. 

På söndag sparkar United igång sin ligasäsong och på förhand har Ten Hag tippats starta med Sancho, Rashford och Martial som anfallstrio. Men nu rapporterar The Athletic att Martial drabbats av en lättare hamstringskada, som troligen håller honom borta från spel i helgen.

Alternativen i anfallet är som bekant få. Cristiano Ronaldo är i alla fall än så länge kvar i klubben, men han har missat hela försäsongen och är inte matchklar. 45 minuter mot Rayo Vallecano är det enda portugisen kunnat få under i benen inför ligastarten och Ten Hag har sagt att Ronaldo måste komma i form innan det blir aktuellt att starta.

Frågan är om Ten Hag ändå slänger in Ronaldo i elvan mot söndag om Martial saknas. Eller om han istället startar med Elanga. Eller kanske Garnacho, som stod för en imponerande insats mot Rayo. Eller kanske Chong, som fått märkligt mycket speltid under försäsongen trots att han varit riktigt svag.

Ronaldo tränade idag med laget inför ligapremiären och postade en rad storys från träningen och också denna bild på Instagram, med texten "Step by step."

Källa: Mirror, Athletic

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen