post image

Ten Hag: Jag vet inte om Sancho kommer spela för United igen

Skriven av: admin
Publicerad 2023-09-16
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag pratar om Jadon Sanchos situation i Manchester United efter den uppmärksammade incidenten efter Arsenal-matchen. 

Under den första delen av gårdagens presskonferens så var Ten Hag fåordig om Sancho. Han förklarade att hans jobb var att upprätthålla en standard och att klubben, när han anställdes bad honom att förbättra den då dåliga kulturen som fanns inom spelartruppen. Men under den andra halvan av presskonferensen, som publicerades under lördagsmorgonen så kom det mesta att handla om Sancho – och Ten Hag öppnade då upp mer.

"Jag vet inte" svarade Ten Hag på frågan om Sancho kommer spela för United igen. "Jag sitter här. Imorgon (idag) har vi en stor match och vi går nu in i en period med många matcher. Jag fokuserar på det. Jag vet inte (hur länge den diciplinera insatsen kommer att ta) men jag tänker inte på det. Jag tänker på matchen mot Brighton och hur laget måste bli bättre. Vi har Champions League i veckan. Jag har många beslut att ta ställning till."

"Jag tycker inte det ämnet (Sancho) är viktigt. Det viktiga är hur jag förbereder mitt lag så det är vad jag fokuserar på. Det handlar inte om mig. Det handlar om laget och om klubben. Jag lägger min energi på att få ut bästa möjliga framträdande mot Brighton. Jag förbereder mitt lag så bra jag kan och lägger allt på de spelare som finns tillgängliga. Han är inte tillgänglig så just nu är han inte viktig, för han kan inte bidra."

På frågan om han i efterhand ångrade sitt svar vid post match-presskonferensen efter Arsenal-matchen - då han "outade" Sancho och sa att han presterat dåligt på träningarna, svarade han.

"Jag är alltid ärlig. Man måste hålla saker internt, men när jag får en fråga så kommer jag svara ärligt. Men återigen, det handlar om laget. Jag har förklarade något om laget och om individerna i laget - det var vad jag uttryckte, ingenting annat. Som sagt så är vi på en bra plats och väldigt motiverade. Vi ser framåt. Spelarna har kommit tillbaka från sina landslag och de flesta hade väldigt bra resultat och gjorde bra framträdanden. Vi var väldigt besvikna efter resultatet mot Arsenal, men inte besvikna på framträdandet."

"Det är vad mitt beslut grundades på. Det handlar inte om mig och om att jag måste vara sträng. Nej. Det är för lagets bästa även om jag har färre alternativ."

Och på frågan om hur han reagerade på Sanchos respons, svarade han:

"Alla kan ha sin åsikt om det. Men som jag sa så är han inte tillgänglig, så han kan inte bidra till vårt framträdande eller resultat så jag tänker inte på det. Jag förbereder laget för att de ska leverera sitt bästa framträdande. Vi hanterar det som lag och klubb men återigen så har det ingen betydelse för de kommande matcherna. Jag måste lägga min energi på att få laget att prestera sitt bästa mot Brighton och i veckan. Det är vad jag måste fokusera på."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen