post image

Ten Hag har haft ”flera samtal” med Rasmus Hojlund

Skriven av: admin
Publicerad 2023-06-01
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Manchester Evening News skriver att Erik ten Hag jobbar på att ta Rasmus Hojlund till Manchester United. 

Uniteds viktigaste uppgift i sommar blir att signa en eller flera anfallare. Harry Kane och Victor Osimhen har ofta nämnts som anfallarna som toppar listan, men Osimhen förväntas kosta runt £130 miljoner och United är inställda på att Tottenham inte kommer att sälja Kane i sommar – skriver Manchester Evening News.

Tidningen menar att United istället tagit sikte på Rasmus Hojlund och att Erik ten Hag redan hållit flera videosamtal med dansken. M.E.N skriver också att United är intresserade av Eintracht Frankfurts fransman Randal Kolo Muani.

Hojlund kom till Atalanta från Sturm Graz så sent som förra sommaren och har gjort 15 mål på 41 matcher för den italienska klubben den här säsongen. Kolo Muani har gjort 23 mål på 45 matcher för Frankfurt. Så ingen av dem kommer upp i  de imponerande siffror som Kane och Osimhen har den här säsongen - 32 mål på 49 matcher respektive 30 mål på 38 matcher.

Om Hojlund / Muani ses som den där klassanfallaren man vill ha för att leda linjen, eller som ett komplement till tex en Kane eller en Osimhen, är oklart.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Mauni är väldigt tilltalande när man faktagranskar honom och ser på rörelse mönstret. Med Fernandes som sätter bollarna så BORDE han göra okej ifrån sig men prislappen skrämmer mig.

    Kan Höjlund, som ung, vara alternativet som leder vårat anfall eller är det vårt nya ”Diallo köp” från Atalanta och ”måste” lånas ut under flera säsonger?

    Önsketänkande: All-in på Lautaro Martinez. Galet att han inte ens nämns, spelaren som hade tagit vårt anfall till en ny nivå. Istället är det en pojkvasker och en sisådär otestad som nämns förutom Kane och Osimhen. Billigare än tre utav fyra som nämns ovan, och då är fjärde knappt torr bakom öronen. Oavsett så står jag bakom det val ten Hag gör.

    3
    2

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen