post image

Ten Hag: Han är en fantastisk kapten

Skriven av: admin
Publicerad 2023-11-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag hyllar Bruno Fernandes för det faktum att han gav bort straffsparken till Marcus Rashford. 

Bruno Fernandes får ofta kritik i sin roll som kapten för Manchester United, men igår visade han prov på fint ledarskap när han gav bort en straffspark till Marcus Rashford – för att denne skulle få chansen att komma igång med målskyttet och ta sig ur sin formsvacka. Rashford tackade för förtroendet och satte 2-0 från straffpunkten, i matchen som sedan slutade 3-0 till United efter att Martial kyligt chippat in slutresultatet.

Erik ten Hag lyfta under sin post-match-intervju det faktum att Bruno gav bort straffen och hyllade honom för hans ledarskap.

"Ni såg vilken fantastisk kapten Bruno är. Han kunde se och göra bedömningen att hans lagkamrat behövde det målet. Och han hade förtroende för att Rashy skulle ta straffen eftersom han är en väldigt bra straffläggare. Det är sånt man behöver som lag. Man behöver sånt ledarskap och man backar upp varandra och man ger varande självförtroende för man vet att det behövs för att ha en bra säsong."

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Samma sak gjorde Messi med Zlatan i början av Zlatans karriär i Barcelona. Zlatan gjorde mål på straffen, men ändå slutade Zlatan i Barcelona kort senare.
  Så att låta någon annan ta en straff, göra mål betyda någonting.

  2
  7
  1. Förstår inte ”downvotes”? En som kämpar med målen, får ett gratis för att ”komma igång” och få lite självförtroende är väl inget negativt? Läser jag hans kommentar fel? Annars förstår jag inte vad ni är negativa om.

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen