post image

Ten Hag ger update om läget i laget inför Fulham

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-17
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Erik ten Hag ger en rapport om skadeläget inför söndagens FA Cup-kvartsfinal. 

På söndag är det dags för den sista matchen innan landslagsuppehållet och det är en viktig match – kvartsfinal i FA Cupen, mot Fulham hemma på Old Trafford. Erik ten Hag höll idag presskonferens inför matchen och gav b.la en rapport om läget i laget.

Eriksen och Van de Beek är långtidsskadade och Alejandro Garnacho blir borta på obestämd tid efter den ligamentskada i ankeln han ådrog sig mot Southampton förra helgen. Antony – som missade gårdagens match mot Betis är ett frågetecken och den ständigt skadade Martial kommer inte vara tillgänglig.

"Så vi måste prata om det men jag tror inte att Anthony Martial kommer vara tillgänglig och Antony dos Santos måste vi se hur han artar sig fram till dess" säger Ten Hag.

Och United saknar Casemiro som börjar sin fyra matcher långa avstängning på söndag. Ten Hag känner sig dock trygg i att laget klarar sig utan sin mittfältsgeneral.

"Vi gjorde väldigt bra ifrån oss utan mot Casemiro mot Arsenal och i de två matcherna mot Leeds. Och jag tycker vi klarade oss bra utan Casemiro i början av säsongen, men visst vill jag ha Casemiro tillgänglig för han har enorm betydelse för vårt spel."

Källa: Manutd.com

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen