post image

Telegraph: United är favoriter

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt The Telegraph så är Manchester United favoriter till att signa Erling Braut Håland, trots rapporter om ett mellansteg i karriären. 

United har under hela hösten varit starkt länkade med Erling Braut Håland, men i veckan har det förekommit rapporter om att Mino Raiola – som representerar honom i någon form av rådgivarroll – pushar för att han ska välja en halvstor europeisk klubb istället för att ta jätteklivet från RB Salzburg till någon av storklubbarna, som tex Manchester United.
Och i går rapporterades det att 19-åringen flugit till Tyskland för samtal med både Borussia Dortmund och RB Salzburgs systerklubb RB Leipzig. Men tidningen The Telegraph hävdar att Manchester United ändå är favoriter till Hålands signatur – detta med hänvisning till källor i Österrike.

Håland har under hösten gjort 28 mål på 22 framträdanden för sin klubb och åtta av dessa kom i Champions League. I den avslutande gruppspelsomgången mot Liverpool kunde Håland blivit historisk som enda spelare att göra mål i alla sina sex första CL-matcher, men han stannade på mål i sina fem första - ett rekord han delar med Alessandro Del Piero och Diego Costa.
Den tyska tidningen Bild har rapporterat att Håland har en utköpsklausul på £17 miljoner, som gäller endast under januarifönstret och Telegraph skriver under på detta. Men menar att summan är närmare £20 miljoner. Vilket ändå är långt långt under hans faktiska marknadsvärde.
Källa. Telegraph

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen