post image

Telegraph: Åtta nya värvningar på gång

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Tidningen The Telegraph skriver att Manchester United anser att man är sex nyförvärv ifrån att kunna utmana om titlar igen och att man har lagt upp en tre års-plan för att bygga om truppen och nå målet att kunna konkurrera på allvar. 

United är en lång lång väg från toppen i skrivande stund, men man sägs tro på sin vision och man anser att man har en tydlig strategi som man till varje pris planerar att fullfölja. Enligt Telegraph så kommer man att köpa in åtta nya spelare under kommande två år - fördelat på fyra spelare per sommarfönster för att inom loppet av tre år kunna utmana igen och enligt rapporten så är det Ole Gunnar Solskjaer som kommer överse denna process - dvs han kommer få tid och förtroende.
Tidningen skriver att en av nästa års värvningar kan komma redan i januari och man länkas som bekant med en rad potentiella värvningar inför det kommande fönstret.
Källa: Telegraph

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Ole har inte det som krävs så med Ole kommer vi bara ha kräftgång och 10 12 plats lockar inga av toppspelarna så två fönster kan dom drömma om GÄLLER att snabbt nå en 7 plats som man får chans till EL spel .

  3
  3
 2. Jag hävdar att en taktiskt lagd tränare hade kunnat få oss att säkra 4e platsen i alla fall. Jag hoppas vi värvar smart kommande säsonger och gärna en DoF.
  Jag hoppas även Ole steppar ner till assisterande och man tar in typ Ponchettino som huvudansvarig. Då har man en väldigt stabil ledning. Vet inte om detta är det bästa valet, men det känns så från mitt perspektiv.

  4
  3
 3. Ole är utmärkt kandidat som sportchef. Kan kulturen, har en vision som styrelsen är med på gällande värvningar och filosofi. Kanske inte det bredaste närverket som kan behövas som sportchef men däremot är ju många av hans ex. kollegor och konkurrenter bakgrundsfigurer i olika klubbar vilket är en väg in.
  Som tränare har han ännu en del att bevisa, vill se han lyckas men kommer inte framstegen snart bör han lämna sin post.

  1
  3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen