post image

Stor hint om att Sancho är på väg bort?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt Manchester Evening News så syntes Jadon Sancho inte till i Borussia Dortmunds promotion-material för sitt nya ställ. 

Dortmund presenterade i går sitt nya ställt för säsongen 2020/2021 och man gjorde det i en promotion-video där spelare som Erling Håland, Axel Witzel och Marco Reus visade upp kläderna. Men ingen Jadon Sancho, trots att han är en av de stora stjärnorna och en given mannekäng med högt kommersiellt värde. Och enligt M.E.N så satte Sanchos frånvaro igång spekulationer om att han kan vara på väg bort.
Dortmunds VD Hans-Joachim Watzke sa tidigare i veckan att man är öppna för en försäljning om Sancho själv vill lämna och en klubb betalar det man vill ha, men att det inte blir någon ”corona-rabatt” på spelaren.
”Om Jadon kommer till oss och säger att han absolut vill lämna – vilket han inte gjort ännu – och en klubb vill betala det vi vill ha, så kommer vi diskutera det. Men jag tror ingen klubb kommer betala den summan. Och det kommer inte vara någon coronavirus-rabatt på honom.”
”Vi är inte längre i ett läge där vi måste sälja spelare. Jag tror inte det blir någon sommartransfer. Vi har en ovanlig situation nästa år jämfört med vanligt. Förutom Achraf Hakimi (som flyttar till Inter) så kommer laget hållas samman. Det kommer hjälpa vår utveckling.”
Samtidigt skrev Sky Sports häromdagen att de fått information från seniora källor inom United att klubben inte kommer erbjuda mer än £50 miljoner för Sancho och att de anser att Dortmunds värdering – som tros ligga på mellan £100 – £120 miljoner – är orimlig i dagens ekonomiskt utsatta läge.
 

Källa: MEN
 

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen