post image

Storklubbarna återupplivar intresset i SMS

Skriven av: admin
Publicerad 2021-04-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt tidningen Gazzetta dello Sport så har Manchester United, Real Madrid och Paris Saint-Germain dammat av sitt intresse i Sergej Milinkovic-Savic. 

Milinkovic-Savic, eller SMS som han ofta kallas i media, var för några år sedan starkt länkad med Manchester United men han blev kvar i Lazio.

Men serben, som gjort 240 framträdanden för klubben, sägs nu ha siktet inställt på en klubb som kan erbjuda Champions League-fotboll och Gazzetta dello Sport menar att Manchester Uniteds intresse i spelaren har återuppstått inför sommaren.

Enligt tidningen är dock United inte den enda klubben som är intresserade av att signa mittfältaren. Även Real Madrid och Paris Saint-Germian sägs bevaka situationen.

Lazio ligger för närvarande på 6:e plats i Serie A och huruvida man kvalificerar sig till Champions League eller ej kan komma att få en stor inverkan på SMS framtid, skriver tidningen.

Den lokala tidningen i Manchester, Manchester Evening News menar dock att SMS skulle vara aktuell för United endast om Paul Pogba säljs.

Källa: MEN

Mest lästa Manchester United senaste 24h
Få nyheter skickade
Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen