post image

Startelvan mot West Ham

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-22
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens match mot West Ham.

Startelva:
De Gea – Fosu-Mensah, Lindelöf, Maguire (c), Williams – Matic, Pogba – Greenwood, Bruno, Rashford – Martial
Bänk:
Romero, Dalot, Wan-Bissaka, Fred, James, Lingard, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

47 KOMMENTARER

 1. Jobbigt hur West Ham försvarar just nu. Kompakt utan att stöta för långt upp. De vill att vi fyller på med fler och sedan gör ett misstag så de kan skicka upp den mot Antonio. VI behöver bli ”tightare” och mer korta snabba passningar för att komma förbi. Just nu går inte 15-20 meters passningarna, då det redan står WH spelare och blockerar.

  0
  0
  1. Jag förstår din känsla, jag försöker kämpa emot att känna likadant. Tro mig. Denna förlorar-instinkten vi har fått på senare år är inte Manchester United. Vi skulle aldrig börjat känna såhär, det är fel. Vi måste bli av med den, tänk positivt.

   0
   0
  1. Lopa,
   Ibland läser man lite väl snabbt …
   Jag tyckte först att du skrev ”världens bästa avsugare genom alla tider”.
   Tänkte, hur väl känner du egentligen Greenwood… 😄😄😄

   0
   0
  1. Lugn nu. Vi sitter fortfarande i bättre sits än Leicester. Även om jag är livrädd för vad Vardy kommer göra mot vårat svajiga mittlås så behöver vi inte vara sådär deppiga. Vi kanske lyckas tråka ut dom också 😘

   0
   0
   1. Laget är som sagt tröttkört. Vi sitter i samma position som Leicester, fast de kommer ha fler dagars vila innan säsongsavslutningen. Dvs de kommer vara fräschare. Med tanken på Soton matchen, Chelsea matchen och denna idag, så finns inte mkt positivt att hämta. Laget är tröttkört så är det bara, ett mirakel ska till nu om man ska lyckas via ligan.

    0
    0
    1. Håller med dig till viss del. Laget ser tröttkört ut och spelet svajar betänkligt. Men jag tänker inte kräva ett mirakel för att lyckas nå ett X mot ett skadedrabbat Leicester. Kan sluta precis hur som helst men vi har en jävligt bra sits helt plötsligt om tänker på hur tabell läget såg ut för några månader sen. Jag tänker iaf vara optimist. Sen om jag får käka upp det så får jag det 😋

     0
     0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen