post image

Startelvan mot Tranmere Rovers

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-26
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till dagens FA Cup-match mot Tranmere Rovers.

Startelva:
Romero, Dalot, Lindelöf, Maguire, Jones, Shaw, Matic, Pereira, Lingard, Martial, Greenwood
 
Bänk: Grant, Bailly, Williams, Fred, Mata, James, Chong

.

Kommentarer till artikeln

25 KOMMENTARER

   1. Haha! Ja han skulle rankas som den största talangen i den ligan.
    Lärdomen jag tar med mig från den här matchen är att vi skulle kunna ta vilken mittfältare som helst från deras trupp och byta ut denne mot Pereira och det hade inte varit nån skillnad. Fruktansvärt hur dålig killen är!!

    3
    0
 1. Visst ska vi vila spelare mot det här motståndet, Maguire ska inte ens behöva följa med till den här matchen då han har spelat mest av alla, istället är han start? Jättemärkligt!
  Jag hade ställt upp på detta vis,
  Romero
  Dalot, Lindelöf, Jones, Shaw
  Matic, Garner
  Mata, Gomes, Chong
  Greenwood

  10
  0
    1. PaulPogba: För du får inte vara minsta negativ på den här sidan – trots att vi är totalt värdelösa. Anser förvisso inte att du var negativ alls – men finns säkert en och annan som antog att du kritiserade Ole där… Tummen upp till dig 🙂 #OLEOUT #EDOUT #GALZEROUT – skrota hela laget!

     11
     4
   1. Det är mycket snack om att Garner ska lånas ut. Senaste jag läste så var det till Sunderland som var hetaste spåret. Kanske ligger något i det eftersom han inte ens får vara med i truppen en sån här match.

    2
    2
 2. Ja han visar då ingen respekt för trupp spelarna och inte värnar han om start spelare i detta tuffa läge Victor Harry Martial mm kan stå oss dyrt att han inte har mer tro på sin trupp mot detta motstånd.

  2
  0
 3. Vi leder med med fyra bollar mot noll i halvtid – dvs vi behöver inga värvningar! Truppen är galant och talanger som Lingard och Jones kommer nu blomma ut. Se en positiv & energifylld Ole på presskonferensen efteråt där han säger att identiteten börjar komma in sakta men säkert – efter en stark seger mot ett lag vars spelare jobbar deltid som telefonförsäljare. Lingard är på G, får förlängt med fyra år, likaså Jones. Vi är på G!

  9
  9

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen