post image

Startelvan mot Southampton

Skriven av: admin
Publicerad 2023-03-12
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till dagens match mot Southampton.

Startelva:

De Gea, Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Fernandes, Antony, Weghorst, Sancho, Rashford.

 

 

Bänk:

Heaton, Maguire, Malacia, Fred, Dalot, Pellistri, McTominay, Garnacho, Mainoo.

.

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Idag ska vi titta på Sancho vad han gör utan bollen och så får vi se om han är något att ha, annars måste han säljas.
  Titta inte vad han gör med bollen, finns många bra spelare med boll men vad han gör utan boll är det som är viktigt. Hjälper han sin back? Tar han löpningar för att öppna upp? Han får denna matchen att bevisa att han är tillräckligt bra för Manchester United. Garnacho och Antony båda gör det så bra, upp till bevis för Sancho annars är det Maguire och han som bör lämna.

  1
  2
  1. Vafan babblar du om? som om det du säger har något som helst med Sanchos framtid i United att göra. Han kommer vara kvar i minst 1 säsong till tror jag, oavsett hur han spelar denna match. Samt att han kommer få många fler chanser framöver oavsett hur han spelar.

   3
   0
   1. Jag är så trött på denna spelaren efter att ha varit den som önskat honom mest av alla.
    Vilken glädje jag hade när han blev köpt, allt för att enbart vara besviken på allt han gör.

    Noll aktivitet från hans sida gentemot hans summa och lön. Han ska vara en utav våra bästa spelare men tar inte ens hemåtlöpningar för att hjälpa sin back. Dalot/Bissaka lämnas ensam med honom som vänster ytter. Se till tidigare matcher, försäsongen också, och ser du inte vad jag ser så har du inte samma förmåga att se vad spelare utan boll gör. Då är denna diskssionen slut.

    0
    2
   2. Vet du vad, berätta för mig vad han gjorde så bra i Dortmund som gjorde att vi köpte honom och varför han inte nu vill spela högerytter?

    Sen ska jag berätta för dig vad han gjorde bra i Dortmund och varför han var sedd som en högerytter.

    0
    2
    1. Skiter väl fullständigt i vad du ser. Och anser du dig själv se saker bättre än mig, grattis säger jag, det är det många som gör. Kan inte bry mig mindre.

     Det enda du gör, konstant, är att klaga på grabben. Som nyss fått börja spela igen efter att ha varit borta länge. Så jävla tröttsamt att läsa dina kommentarer om honom.
     Han har haft det tufft och han behöver byggas upp mentalt och psykiskt för att ha chansen att hitta formen. Det kan dröja allt från 1vecka till månader, men då behöver han spela. Han ska ingenstans tror jag, oavsett vad du tycker om honom.

     3
     0
 2. Pinsamt domarinsats. Antingen dömmer du enligt regelboken hela matchen eller så kan du lägga karriären på hyllan.
  Casemiro går in med dobbarna före rör visserligen bollen men klockrent rött. Garnacho åker på en klassisk bensax och blir skadad. Visserligen bollen först men vårdslöst så straff? Eller varför inte straff för en klockren hands tidigare i matchen?

  8
  1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen