post image

Startelvan mot Sheffield United

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens match mot Sheffield United.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Matic, Pogba, Fernandes, Greenwood, Rashford, Martial
 
Bänk:
Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

29 KOMMENTARER

 1. Gattis GGMU7 och Faran-United.. AWB gjorde en träfotsvändning och fick in en boll, till slut efter 894 försök. Folk som ni, och många andra som sänker Uniteds standard genom att hålla honom så högt. Överlag, bra halvlek.

  0
  0
    1. Haha mannen vad snackar du om, enda sättet jag påverkat är när jag gått på matcher och handlat från officiella hemsidan, jag följer i princip alla spelare i klubben på sociala medier bara för att ha koll. Förklara gärna hur jag sätter standarden och påverkar det som händer på planen för nä jag förstår inte.

     0
     0
     1. GGMU7: Du och väldigt, väldigt många andra fans hyller AWB till skyarna. Finns ingen chans att han inom närmsta tid kommer bli ersatt. Där sätter ni Uniteds standard, och AWBs standard är långtifrån United-klass. Det är en average spelare. Självfallet har han bra matcher – som idag – och ser hyfsad ut. Men ingen spelare som passar i modern fotboll, som kan ta oss till toppen.

      0
      0
    2. Ja som sakt jag läggar inte mycket tid på detta. Svara bara när jag har lite tid över. Man en fråga till dig såg du matchen igår när Wba spelade bra och såg du kanske varför United behöver en högerytter och såg du kanske att Wba spelade offensiv bara just när Markus håll sig till som höger anfallare. Och Markus håll sig en snepp bakom. Jag fattar inte vilken fotboll Du tänkar på. Du vill kanske en högerback som spelar offensiv hela 90 minut och en vänster back som spelar offensiv

     0
     0
 2. Jag börjar mer och mer tro att United når fjärdeplatsen pga Liecesters bekostnad och inte Chelseas. Liecester möter t ex ett pånyttfött Everton i nästa omgång, man har även kvar Tottenham, Arsenal och Sheffield att möta, stor chans att man tappar poäng i några av de matcherna. I sista matchen möter man United. Min känsla är att det kommer bli en direkt avgörande match om 4e platsen.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen