post image

Startelvan mot Partizan

Skriven av: admin
Publicerad 2019-10-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens Europa League-match mot Partizan Belgrad.

Startelva:
Romero,
Wan-Bissaka, Maguire (c), Jones, Rojo, Williams,
Garner, McTominay, Mata,
Lingard, Martial

Bänk:
Grant, Lindelof, Rashford, Pereira, Fred, James, Greenwood.

Kommentarer till artikeln

19 KOMMENTARER

  1. Paul,
   Han lyfter väl £150k i veckan. Så lite får väl Lingard anstränga sig för pengarna? Om Ole skulle få för sig att sälja Lingard, tror jag att det skulle Lingard aldrig gå med på, speciellt om det skulle innebära lönesänkning.

   2
   2
 1. 5 backslinje mot Partizan, jisses. Möter vi Barcelona eller? Hahahaha. Mata o Lingard på mitten som kreatörer HAHAHA fy fan….. aldrig sett en tristare uppställning med tröttare spelare än detta.

  8
  2
   1. En fembackslinje + Mata o Lingard… Vi spelar ju med -2 spelare bara där. Sen har vi 5 där bak. Vem ska göra nåt? Martial måste vara på CR/Messi nivå idag o göra allt. Kommer det att hända? Kanske…. men med störst sannolikhet inte. Jätte trist uppställning. Spelar man så mot Liverpool med det materialet vi har så förstår jag. Men bara Rashfords lön är värd mer än hela Partizan klubben. Ska vi verkligen spela så fegt? Fy fan. Jag hoppas vi att vi vinner, vi behöver lite självförtroende. Men den här uppställningen tyder på allt annat än vinst. Planen kanske är att spela så tråkigt så att motståndarna ger upp.

    3
    0
 2. jag stänger av matchen. Oerhört tråkigt och skåda på detta skit!
  Är det inte mot ett sånt motstånd vi ska försöka utveckla något?!?! NÄR FAN KOMMER DENNA UTVECKLING SOM ALLA I KLUBBEN PRATAR OM?? Jag blir så vansinnig på alla uttalanden från klubben när dom uppmanar om lugn och det ser ut som det gör..
  Jag köper att man bygger för framtiden, men det måste finnas någon jävla utveckling på vägen. Ska han trolla fram ett bra spel? Helt seriöst jag förstår ingenting..

  14
  2
  1. Så lät det inte när Mourinho hade show hemma mot Young Boys, årets brunkmål till 1-0 som följdes av ett firande som överskred franska landslagets VM-seger i somras. Då var det kul att se, men kappan vänder fort ?

   3
   1

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen