post image

Startelvan mot City

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva till kvällens derby mot Manchester City.

Startelva:
De Gea
Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw
McTominay, Lingard, Fred,
James, Rashford, Martial.
 
Bänk: Romero, Tuanzebe, Williams, Young, Pereira, Mata, Greenwood

 
 
 
 

Kommentarer till artikeln

23 KOMMENTARER

  1. Det är 6 “topplag” som vi inte brukar ha problem med att vara motiverade mot när vi möter dom. Problemet är när vi möter resterande lagen som vi faller mot och dom här vinsterna mot topp 6 kommer inte gynna oss i slutet av säsongen.

   8
   0
 1. Man kan klaga bäst man vill på Solskjaer och hans erfarenhet och potential. Jag säger inte att han är rätt man för framtiden heller, men man kan inte blunda för att han gör jäkligt bra matcher mot topplagen. Nästan alltid. Har väl bara förlorat mot City och Arsenal ett möte vardera, sen 2 kryss mot Liverpool och ett mot Arsenal respektive Chelsea. I övrigt 1 vinst mot Arsenal, 2 mot Tottenham och 3 mot Chelsea. Och idag kanske vinst mot City. Skapligt facit mot topplagen får ju ändå sägas 🙂

  10
  10
  1. Men det är ju exakt samma anledning som gör att jag inte gillar att just han tränar united. Han förlorat mot dåliga klubbar samt vinner mot de bra, det kan du väl ändå inte tycka är positivt eller?

   8
   6
 2. Den som kritiserat lingaard kan ju ta tillbaka det nu. Tre kanonmatcher och ack så viktig i sina löpningar. Vilken enormt härlig seger.
  Hoppas verkligen vi slipper skitsnacket idag annars är det ju pinsamt.

  5
  11
  1. Håller med dig OllE min gamle vän, det här med kontinuitetn måste vara Oles absolut största Akilles häl ändå. Får han ordning på det (vilket jag personligen har väldigt svårt att tro) så skulle ju inte en topp4-6 placering känts så långt bort ändå.
   Som du säger, fantastisk seger verkligen ?

   1
   4

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen