post image

Startelvan mot Brighton

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Här är Manchester Uniteds startelva mot Brighton.

Startelva:
De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Shaw, Fernandes, Matic, Pogba, Greenwood, Martial, Rashford
 
Bänk:
Romero, Bailly, Williams, Pereira, Fred, James, Mata, McTominay, Ighalo

.

Kommentarer till artikeln

61 KOMMENTARER

     1. Ålder har stör betydelse i fotboll. Tonåringar tappar hungern om dom matchas för mycket, speciellt anfallare som kan bli bekväma i sin roll och aldrig når upp till sitt potential.

      0
      0
     1. GGMU7: Du har inte ett dugg koll om du tror att Mbappe spelade 11 matcher när han var 18 år gammal. Du kollade säsongen 2015/2016 och då var han 15 respektive 16 år gammal, då han gjorde sina 11 matcher.

      0
      0
     2. GGMU7: Grabben. Säsongen därpå vann han Ligue 1 med Monaco och var dominant, och likaså i Champions League. Såldes som 18 år för 1.5 miljarder SEK. 19 år vann han VM. Du har tappat det.

      0
      0
     1. My bad, han var 16 år och 347 dagar gammal, kolla hur mycket han spelade säsongen efter när han i princip var 18 år. Han gjorde färre matcher än va Mason har gjort denna säsong. Så fortfarande, jag tycker han matchas rätt och ska absolut inte räknas som nummer ett på sin position.

      0
      0
     2. Grabben?! Lol. Byt inte samtalsämne nu lillpöjken, hur många matcher spelade han? Mannen du har inte haft det sen dag ett.. ”du har tappat det”.. lol

      0
      0
     3. Exakt!!! Greenwood har spelat många fler matcher så vem är det egentligen som är ute och cyklar? Varför tar du upp Mbappe som exempel när han tydligen matchade rätt (sakta men säkert).

      0
      0
     4. GGMU7: Men skojar du med mig eller? Vet du hur många inhopp GW har gjort kontra Mbappe. Fransmannen var ordinarie + spelade konstant i CL och dominerade. Slutsnackat med dig – du är helt jävla lost.

      0
      0
  1. Det måste vara så jobbigt för honom att det går bra för laget och spelarna han kritiserar. Men Hej! Han bor i manchester och investerat flera hundra tusen i klubben. Enligt honom tycker alla ”riktiga” fans i manchester som honom. Det är dålig stämning och folk är allt annat än nöjda i den röda delen av manchester..

   0
   0
    1. Håller med vad gör han ens i detta forum? Är det någon som behöver kolla synen eller rannsaka sina egna fotbollskunskaper så är det väl du Lopa. AWB håller en extremt hög klass och växer hela tiden. Assist idag med vad jag vet och bäst defensivt i PL. Men han kan väl inte göra en rabona så då är han dålig..

     0
     0
     1. Utd: Jag håller mig fast vid min åsikt att AWB är en träfot och dålig i offensiven. Det betyder inte att han inte kan göra bra matcher – likt idag. Och kan ni inte ta det, då vetesatan vad jag gör kvar här.

      0
      0
     1. Det är viktigt att ta upp det han skriver för tydligen så är vi skillnaden på om manchester united är ett bra lag eller inte, vi sätter standarden på klubben – Lopa aka Einstein aka lopainho

      0
      0
     2. GGMU7,
      Att göra flest tacklingar säger ingenting om att AWB är bäst.
      Nu tycker jag som de flesta att AWB är PLs bäste defensive ytterförsvarare. Men AWB hamnar rätt ofta i efterkälken mot de bättre eftersom han vill så gärna vara med där framme och visa ”titta, jag kan passa 10 meter” och löser uppkomna problemet med sina glidtacklingar, vilka ibland är lite vårdslösa.
      Just idag har Ole ingen bättre att använda som höger ytterback. Och jag tror inte heller Ole kommer leta efter nån heller så länge han är manager.

      0
      0
    1. Lopaout,
     Om någon skulle kalla sig Lopaoutout, skulle du bry dig om någon bad dig lämna forumet?
     Jag tror inte det va?
     Alla har rätt att tycka vad man vill om offentliga personer så länge det inte är direkta påhopp mot personens integritet.
     Om Lopa nu tycker att de flesta engelska spelare har träfötter, då får han väl tycka det. Jag borde försvara Lindelöf hela tiden för att han är svensk och från samma stad jag en gång i tiden bodde i. Men Lindelöf är inte och kommer aldrig vara bra nog för United. Och att säga AWB har tekniska skills, är samma sak som att säga Maguire är den mest tekniska spelaren i hela Manchester United. Du hör ju själv hur idiotiskt det låter?

     0
     0
     1. Förklara vad tekniska snills är för dig? Att han ska köra överstegsfinter och göra rabonas?
      När du köper en högerback kollar du på hans defensiva egenskaper i första hand. Alla våra mål kommer på kontringar vilket du kanske såg igår om du tittade på matchen. När du spelar på det sättet behöver du inte ha en så teknisk ytterback.

      0
      0
     2. GGMU7,
      Jag såg bara de sista 15-20 och då var matchen redan över (glädjande nog visserligen).
      Det jag menar med tekniska skills är att allt för många inläggsförsök från både Shaw och AWB hamnar lite ”varstans” (tex på läktaren eller över hela straffområdet till inkast). Självklart slinker alltid en och annan boll till rätt adress och då är (förhoppningsvis) topptrion på hugget. AWB fick visserligen assisten till 0-1 målet. Men det var trots allt Greenwood som gjorde de tekniska finterna vilket resulterade till tunnling och mål. Men skitsamma. United spelade bra igår som lag och det räcker för mig.

      0
      0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen