post image

Spelarna gör allt för att övertyga Pogba

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Enligt en rapport i The Sun så är Marcus Rashford en av Manchester United-spelarna som jobbar på att övertala Pogba att förlänga kontraktet. 

Pogbas framtid är just nu mer osäker än någonsin – Han har ett år kvar på kontraktet och det ryktades i helgen om att han nobbat ett nytt stort kontrakt från Manchester United, vilket kan betyda att klubben tvingas till att sälja honom i sommar om Paris Saint-Germain (eller annat klubb) lägger upp ett acceptabelt bud. För att inte riskera att tappa honom gratis nästa sommar.

Solskjaer sa dock i helgen att samtalen mellan United och Pogbas representanter är pågående och nu rapporterar The Sun att Uniteds rekryteringar – Raphael Varane och Jadon Sancho, som båda signalerar stor intention – kan vara faktorer som gör Pogba mer benägen att acceptera ett nytt kontrakt.

Och enligt tidningen så försöker flera av Unitedspelarna nu att övergala Pogba att bli kvar och skriva nytt kontrakt med klubben.

The Sun citerar en källa, som säger:

"Rashford och flera andra har gjort allt de kan för att övertyga Pogba om att stanna. De anser att laget skulle förlora en nyckelspelare om han lämnar och inom truppen ser man på honom som en riktigt världsklass-talang. Han är även en ledare i omklädningsrummet - en av spelarna som de unga spelarna ser upp till när laget har det kämpigt."

Pogba är just nu på semester i Miami, men förväntas återvända till Manchester under veckan.

Läs mer i The Sun. 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen