post image

Solskjaers budskap till Manchester United-spelarna inför finalen

Skriven av: admin
Publicerad 2021-07-11
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer skickar ett budskap till Luke Shaw, Harry Maguire, Jadon Sancho och Marcus Rashford inför kvällens stora EM-final. 

I kväll är det en stor stor kväll i London. England ställs mot Italien i finalen av EM på Wembley och två Manchester United-spelare förväntas starta matchen – Luke Shaw och Harry Maguire, som båda varit kuggar i Southgates elvor genom turneringen.

Ole Gunnar Solskjaer skickar ett lycka till-budskap via Manutd.com till Englands Manchester United-spelare:

”Det är enormt. De har varit så solida och jag tycker att Luke och Harry definitivt hjälper till i den aspekten. De tyckts inte släppa till chanser och de har varit väldigt robusta. Jag är väldigt glad över att Harry är frisk nu och spelar och Luke kör bara på som han gjort.”

"Marcus har varit tvungen att ha tålamod eftersom det finns så många andra bra spelare i laget. Han måste bara se till att vara redo. Om han kommer in i finalen så är jag säker på att han kommer vara redo. Njut av det. Var fokuserade. Självklart har vi hållit kontakten om att se till att njuta av segrarna och sedan ställa om till nästa match morgonen efter. Ingenting glöms bort så fort som en fotbollsmatch."

"Man måste bara se till att blicka framåt mot nästa match och vara redo. För Luke och Harry är det bara återhämtning som gäller. För Marcus gäller det att träna bra, visa bra attityd och visa Gareth att han är redo. Vi håller kontakten hela tiden. Vi kommer skicka dem ett lycka till-meddelande såklart och så har vi gjort med alla spelare i både EM och Copa America."

Läs mer från Solskjaer på Manutd.com 

Källa: Manutd.com

Kommentarer till artikeln

2 KOMMENTARER

  1. Vill att England vinner. Tror att Italien vinner. Mancini > Southgate alla dagar i veckan när det gäller taktik. Skulle inte förvåna mig om Kane används som targetplayer igen och knappt är i boxen när avsluten kommer. Kom igen England!!

    4
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen