post image

Solskjaer: Vi måste kunna sätta "måltjuvsmål"

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United måste se till att kontrollera matchtempot även i ledning och ha förmågan att sätta sig själva i en större ledning. 

Manchester Uniteds formkurva pekar återigen nedåt efter en tveksam insats hemma mot Aston Villa under söndagen. Gästerna, med de både Unitedryktena Jack Grealish och John McGinn åt upp United på mittfältet och satte sig själva i ledning genom ett mycket vackert mål av just Grealish.
Marcus Rashford lyckades sedan kvittera för United – eller det blev ju faktiskt f.d Unitedmålvakten Tom Heaton som tillskrevs målet eftersom Rashfords nick gick stolpe ut och sedan studsade in via ryggen på Heaton.
Victor Lindelöf nickade därefter snyggt in ledningen för United i den 64:e minuten, men Villa kvitterade bara två minuter senare och slutresultatet skrevs till 2-2. Ett tungt poängtapp inför mötena med ett nytänt Jose Mourinho-lett Tottenham och Manchester City.

"Vi är ett ungt lag. Antagligen det yngsta laget i ligan, men det är ingen ursäkt för oss att inte kunna vinna matcher eller hålla ledningen i matcher vi leder" sa Solskjaer efter matchen."Vi sätter oss i den positionen. Vi behöver ta ledningen med två eller tre mål, så jag är besviken över att vi släppte in ett mål direkt efter att vi tagit ledningen. Om man kan kontrollera matchen i ledning så kontrollerar man tempot och det lyckades vi inte med."
"I dag skapade vi chanser som bara var att sätta dit. Dan (James) skapade några chanser från högerkanten och även Juan skapade chanser. Jag har sagt det några gånger - vi har spelare som kan göra världsklassmål, men ser de bara till att göra fyra-fem extra mål (på en säsong) så kommer de ge oss poäng och det kommer ge dem självförtroende. Men det är något vi jobbar på. Det är inte så att de står utanför boxen för att de inte tror att bollen ska komma. Men vi hade några lägen att bara stöta in bollen."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

3 KOMMENTARER

 1. Åter igen sitter han där och försvarar Pereira efter ännu en totalt värdelös insats.
  Det måste varit så enkelt för er att fastna i drömmen efter bebisansiktets bs om det nya class of 92, unga britter och smarta köp… the united way helt enkelt va?
  ?
  In med Pochetino nu fort innan han får en annan arbetsgivare!

  7
  3

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen