post image

Solskjaer: Vi blir bättre och bättre

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-24
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är nöjd med utveckligen i Manchester United, men efterlyser mer kliniska avslut. 

United blir bättre och bättre under Solskjaer. Speciellt defensiven har varit imponerande på sistone och även målproduktionen har också blivit bättre. Norrmannen är nöjd med utveckligen som laget visar och säger att man börjar närma sig det man vill uppnå.
”Jag tycker vi blivit bättre som lag och i det stora hela. Men jag tycker inte det är rätt att peka ut individuella positioner eller individuella spelare. Men ja, Pep  (Guardiola) har ju jobbat med sitt lag i några år nu och de vet exakt vad de gör. Jag tycker vi kommer närmare och närmare det laget vi vill vara och de kommande åtta ligamatcherna kommer vara matcher som vi vill dominera och förhoppningsvis kan vi göra mål.”
”Sviten av hållna nollor är något vi är stolta över. Vi har bara släppt in tre mål på de senaste 12 matcherna och vi blir bättre och bättre som lag – välorganiserade, svåra att bryta ned och vi har alltid kvalité att göra mål. Men vi vill vara mer kliniska. Vi skapade chanser mot Tottenham och vi borde gjort några fler mål där.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

6 KOMMENTARER

 1. Hör konstant att vi blivit bättre men är inte villig att hålla med. Vi brister fortfarande på samma områden som förr.
  Nu har vi 8 matcher kvar. Jag skulle våga säga att vi har allt i våra egna händer. De 5 kommande matcherna måste vi vinna om vi ska ha en chans på topp 4.
  Både chelsea och Leicester har svåra matcher där de lär tappa poäng.
  Vi har i flera år varit dåliga på att kapitulera när konkurrenterna har tappat poäng.
  Upp till bevis nu.
  Når vi inte topp 4 så ska Ole bort. Han har inga skador att gömma sig bakom nu. Nu är alla på plats. Vinna eller försvinna

  0
  0
  1. Du tycker alltså inte att United har förbättrats senaste tiden? Vi behöver fortfarande förstärka likt Liverpool och City gjort men får vi in 2 spelare som gör skillnad nu i sommar tror jag verkligen att united kan utmana dem kommande åren. (Med Ole)

   0
   0
 2. Nu finns det inga ursäkter. Det är 8 matcher kvar och vi måste vinna alla 8 om vi ska ha en chans på topp 4. Det är så verkligheten ser ut.
  Nu är det inte de 8 bästa lagen i ligan vi ska möta och dessutom har vi alla spelare tillbaka. Lyckas man inte knipa topp 4 trots allt, ja då har Ole misslyckat.
  Du säger att vi behöver 2 spelare för att i framtiden kunna utmana city & liverpool. Jag tycker att vi behöver 4 spelare och en ny tränare. Får hoppas jag har fel men det är min åsikt. Vill inte sprida hat eller negativitet. Men med truppen vi har på plats samt lagen vi ska möta så finns det inga ursäkter att i alla fall vinna de 5 kommande matcherna.
  Jag hoppas vi grejer detta för det är verkligen vinna eller försvinna. Blir det inget CL spel nästa år så blir det ingen Sancho och tror pogba lämnar. Då har vi ännu en uppförsbacke framför oss.

  0
  0
 3. Det handlar inte om positioner eller spelsätt, det handlar om spelarnas mentalitet och det där drivet som ett vinnande lag har, vi kan inte låta en spelare som Eric Dier få vända i mittplan när vi har 5-6 spelare runt honom. Han bokstavligen joggade förbi spelarna utan att nån gick in för att ta bollen, ett lag med mentaliteten att vinna en match spelar inte så.

  0
  0
 4. Det här med att Ole ska ut om vi inte uppnår topp 4 är lite väl svart och vitt va?
  Om vi ser tendenser på att vi är på rätt väg och spelar bra fotboll och kommer 5a så är väl det något som ska vara med i inräkningen också.
  Sen är inte United det enda laget som inte längre lider av skador.
  Jag säger inte här att det är okej att komma 5a, jag menar bara att det skulle kunna vara så att vi gå rent samt Chelsea går rent, ja! då går vi inte till CL.
  Men då ska inte Ole lämna. Det är för enkelt att säga.
  Han är typ den enda tränaren som har fått ut något av sina nyförvärv sen Sir Alex tid.
  Samt att efter Brunos intåg så kunde jag börja se Oles tankegångar o syn om hur ett United ska se ut om 1-2år.
  Jag tycker det ser jävligt intressant ut.
  intressantare än på 8 år.

  0
  0
  1. Det är större sannolikhet att vi går om leicester än Chelsea. Vi är vid skrivande stund 9 poäng bakom leicester med en match mindre spelat. Vinner vi idag så är det 6 poäng.
   Sen ska vi möta de i vår sista match och där kan vi själva se till att ta 3 poäng från de.
   Leicester har Everton borta, Arsenal borta och Tottenham borta innan de möter oss. Det räcker med att de förlorar 1 utav de matcherna eller kryssar 2 vilket är väldigt sannolikt. Så ja, vi har inte allt i våra egna händer men ändå en rätt så stor chans att gå om dem.
   Absolut spelar vi bra men inte lyckas vinna våra matcher pga otur här o där så kan jag hålla med. Men nu har Ole 8 matcher att visa vad han och laget går för. Vi kan inte vara sentimentala nu. Gör vi dåliga matcher även nu, ser jag ingen större anledning att ha kvar honom med tanke på hans historik.
   Jag hoppas jag har fel och att vi verkligen levererar de sista matcherna och tar en CL plats men only time will tell

   0
   0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen