post image

Solskjaer: Vi är redo

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-07
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United är mentalt redo att återuppta fotbollen igen. 

Premier League närmar sig och Uniteds nästa match, mot Tottenaham är nu bara två veckor bort. Laget tränar för fullt och Ole Gunnar Solskjaer säger laget börjar få tillbaka sin ”edge”
”Den första matchen är om två veckor så vi måste steppa upp träningen och få tillbaka vår edge. Alla vet att vi måste vara på topp och fokuserade mot Tottenham. Vi vet att det är en stor match för alla. Vi hade Chelsea när vi började säsongen så jag är säker på att våra spelare kan kliva in till Tottenham-matchen med den mentaliteten att spela en väldigt bra fotbollsmatch.”
”Träningen har handlat om att gå igenom det vi gjorde bra, att putsa på kanske en eller ett par saker och tittat på en del nya idéer – men förhoppningsvis kan vi se mycket av det vi såg mot slutet innan lockdown. Vi har matcher under helgen och mitten av veckan nu under en period så vi måste fokusera och inte bara på den där första matchen.”
”Jag tror alla kan se hur spelarna skött sig under de senaste månaderna och hur vi som klubb hanterat det. Spelarna har hållit sig i form också, vilket är väldigt bra. Vädret var fantastiskt när vi började träna i mindre grupper och gradvis så har vi återgått till träning med kontakt. Man kan se lite av vår edge komma tillbaka, men även sammanhållningen i laget. Det är väldigt viktigt. Det är en av de viktigaste sakerna – att vi är ett lag och att laget kommer före allt.”

Källa: Sky Sports
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen