post image

Solskjaer slår tillbaka mot Mourinho och Lampard

Skriven av: admin
Publicerad 2020-07-18
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer bemöter Frank Lampard och Jose Mourinhos uttalanden om att Manchester United har flyt med domslut. 

Både Frank Lampard och Jose Mourinho har i veckan hävdat att Manchester United haft tur med VAR-beslut, men Solskjaer slog under sin presskonferens i dag tillbaka mot dessa påståenden.
“Hur länge har vi på oss? Jag kan sitta här i timmar och försöka prata om det här. Det tycks finnas ett narrativ, det verkar vara så att folk vill influera de som fattar besluten. Jag hör folk prata om tur och att vi haft mer tur än otur. Jag vill inte låta som en manager som bara prata om fakta – men om man är offside så är man offside. Det är en sak som är säker.”
“På tal om tur. Straffen vi fick mot Tottenham i sista minuten som vi blev av med hade kunnat vara två poäng extra för oss. Vi kan prata om det röda kortet som Romeu borde haft mot oss när han nästa förlamade Mason Greenwood – det borde varit ett rött kort och det kanske hade hjälpt oss (mot Southampton).”
“Vi kan prata om Mark Noble som borde visats ut när vi förlorade mot West Ham. Så det är snarare jag som borde klaga över att vi får beslut emot oss ute på planen av huvuddomaren. Så det finns ett narrativ där, men vi måste fokusera på våra matcher. Vi låter andra personer prata om det där. Jag vill inte säga för mycket om saken för då kanske jag får problem! Jag hoppas jag slipper det nu.”
“Jag är ganska lugn gällande det här och jag tror att domare kommer fatta objektiva beslut och inte låta sig påverkas av något, så jag tror inte de läser vad Lampard säger.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

  1. Bra taktik av OGS, fighters mentalitet. ManUtd skall attackera motståndare innan- och utanför planen- särskilt när motståndarna attackerar ManUtd först. ManUtd ska aldrig vara fega, det vad SAF skulle göra.

    0
    0

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen