post image

Solskjaer: Självklart är han redo

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-13
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Mason Greenwood är en av de bästa naturliga avslutarna han någonsin sett och liknar honom vid en ung Wayne Rooney - i nivå på kvalité. 

Mason Greenwood gjorde i går två mål och fixade en straff då United slog AZ Alkmaar i Europa League (4-0) och han fick utmärkelsen Man of the Match.
Rashford är den spelare som gjort flest mål för United denna säsong med sina 13 fullträffar alla turneringar, men 18-årige Greenwood har nu satt sex mål och är faktiskt lagets näst bästa målgörare. Ole Gunnar Solskjaer hyllar den unga anfallaren.
“Jag har antagligen sagt det förut, så det är inget nytt – det är bara så han gör det. Och i morgon kommer han antagligen in på träningen och gör några fler mål. Han har alltid gjort så. Det är naturligt för honom. Han är en naturlig fotbollsspelare, men ju närmare målet han kommer desto farligare blir han. Både med högern och vänster – en mardröm för försvarare. Han måste bara utveckla sitt huvudspel, då kan han bli en riktig striker.”

På frågan om han någonsin sett en spelare vara så bra i den åldern, svarade Solskjaer.
"Jag har sett några bra unga spelare. Jag spelade med Wayne Rooney, men Mason är en av de bästa naturliga avslutarna jag någonsin sett. Det var aldrig frågan om att han skulle skickas på lån. Vi fattade det beslutet tidigt på försäsongen, eller till och med i slutet av förra säsongen. Jag visste att vi hade en topptalang här och jag tycker den här klubben är den bästa på att se sånt och på att utveckla talang. Det finns ingen bättre plats än här för honom att vara på."
"Han spelade mot Tottenham och han höll hög klass. Jag är inte rädd för att spela honom i Premier League. Inte alls. Men det handlar om att fördela speltiden och hitta rätt minuter för honom. Självklart är han redo att spela i Premier League."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

1 KOMMENTARER

Leave a Reply

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen