post image

Solskjaer: Shaw har potential att bli bäst

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer hyllar sitt försvar efter en lång svit med flera hållna nollor. 

Manchester United är inne i en riktigt bra period. Antagligen den bästa på många många år. Offensiven fungerar och defensiven fungerar och på sina tio senaste matcher har man hållit nollan åtta gånger och bara släppt in två mål.
I går slog man Manchester City med 2-0 hemma på Old Trafford och man behöver knappast be om ursäkt för segern, efter en mycket väl utförd match.
”Jag har bra spelare” säger Solskjaer. ”Harry och Victor och David har varit otroligt bra. Eric har kommit in och gett oss en utmaning. Luke Shaw har varit absolut toppklass. Aaaron.. Ni kunde se hans framträdande i dag igen och den unga grabben Brandon är helt orädd. Det fortsätter att fungera ute på planen – Kieran (McKenna) och Michael (Carrick) har hjälpt till mycket.”

"Luke röstades fram till säsongens spelare av spelarna själva förra säsongen, men han blir bättre och bättre och han är en riktig toppenkille som vi kommer göra allt vi kan för att han ska bli så bra han kan bli. För mig är han potentiellt den bästa vänsterbacken i England och kanske mer än så. Jag har tro på honom (som vänsterback) definitivt. Han slår inlägg och tar överlappningar ifrån den positionen."

Källa: MEN

 
 

Kommentarer till artikeln

10 KOMMENTARER

  1. Om du kollar på intervjun så ser du att Ole blivit felciterad av unitedsverige. Han sa inte att han var Englands potentiellt bästa vänsterback. Han sa att han har potential att bli Englands bästa vänsterback. Stor skillnad.

   10
   69
   1. ”Han sa att han har potential att bli Englands bästa vänsterback.”
    ja har inte missförstått nått här bram säger fortfarande de e skitsnack av ole-gunnar han kommer inte bli bättre än han e nu tyvärr

    14
    2
 1. Shaw har haft potential i många år, innan benbrottet var han riktigt bra, dippat med småskador tyvärr. Nu har det sett väldigt bra ut senaste 2 månaderna. Det vi ser nu är ännu bättre, en väldigt bra spelförståelse och det har överraskat mig. Passar också väldigt bra i en mittlinje tillsammans med Maquire och Lindelöf.

  7
  36
 2. ”Manchester United är inne i en riktigt bra period. Antagligen den bästa på många många år.” Minnet är kort Alex. Förra året när Solskjaer tillträdde får väl ändå anses som den bästa perioden united varit inne i sen Ferguson-eran? Man vann ju varenda match. Från slutet av december 2018 tills mars 2019 så hade man en galen vinstsvit.

  1
  19

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen