post image

Solskjaer: Så många värvningar behöver vi för att utmana

Skriven av: admin
Publicerad 2020-03-09
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer säger att Manchester United är två-tre värvningar ifrån att kunna ses som titelutmanare igen. 

Manchester United har den senaste månaden visat upp en form som bådar gott inför framtiden. Solskjaers projekt börjar verkligen ta form och framförallt  värvningen av Bruno Fernandes har lyft Manchester United till otippade höjer på väldigt kort tid.
Efter säsongen väntar ett viktigt transferfönster för United där man förväntas gå hårt för att få in ett par tunga värvningar för att ta ytterligare kliv mot att kunna utmana de bästa igen. Solskjaer sa efter gårdagens derbyseger att United är ca tre spelare ifrån att kunna utmana på allvar.
 

"Vi känner att vi blir bättre hela tiden. Och vi vet att vi saknar en, två eller tre spelare - och lite erfarenhet - för att vara titelutmanare. Det vet vi. Och vi kommer inte börja prata om titeln nu. Vi ska prata om att ta oss uppåt i tabellen, få fler poäng och utmana om topp-fyra. Chelsea och Leicester ligger fortfarande för långt före för min smak."
"Jag tycker att vår form visar att vi är på rätt spår och blir bättre, att vi är Man United och att vi jobbar på att komma ifatt lagen framför oss. Det här är en match. Nu blickar vi mot torsdag och sedan söndag - två väldigt stora matcher för oss."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

7 KOMMENTARER

 1. Sancho, Savic (Om Pogba lämnar) samt en mittback av klass. Vet, vi har 8 nollor men vill ha en MB som glänser, inte bara är bra i det tysta (Lindelöf). Detta hade ju varit fint med en bra och ung 2:a elva, inget spikat i sten, Fred har varit grym men många matcher, behövs 2 bra elvor, minst 1 back-up/alternativ på varje position:
  DDG
  AVB – Ny MB – Maquire – Shaw
  McTomminay
  Pogba – Fernandes
  Sancho – Martial – Rashford
  Henderson
  Williams
  Lindelöf
  Bially
  Tuanzebe
  Dalot
  Matic
  Fred
  Garner
  Lingard
  James
  Greening
  Ighalo (Nytt förtroende, rutin, olik spelstil… gillar honom)
  Ser gärna dessa lämna till förmån för spelare ifrån akademin etc:
  – Romero (Är väl dags att ta tillbaka Henderson ifrån Lån)?
  – Smalling
  – Jones
  – Rojo
  – Mensa (För skadebenägen)
  – Chong (Tror inte på honom)
  – Mata (Sista säsongen)?
  – Sanchez (Behöver ingen kommentar)

  3
  28
   1. Ja näst på tur är väl Lingard med tanke på hur hans säsong varit, säger inte emot. Försöker bara vara realist ut/in. Mata behåller jag gärna men hans kontrakt går ut, man vet ju inte om han blir kvar. Ju mer åren går ser jag honom mer som en stötte spelare för de yngre, behövs det nästa säsong? Inte så säker på det. Spelmässigt en helt ok back-up beroende på motstånd, han är ju lite tunn. Vi kanske kan ersätta honom med annat!

    2
    9
 2. Jo en tre klass spelare en par trupp spelare med kvalitet behövs sen en utrensning på tre fyra spelare sen är frågan fortfarande har Ole vad som krävs njaee tror inte det han har inte lyft många spelare i laget eller fått laget och kontrollera spelet mot ett sämre lag på ett tillräckligt bra sätt vore kanske rätt att ta in Maurice i sommar ändå.
  Sen Ed sport chef jo är inte bara spelar sidan som det behöver krattas .

  6
  1
   1. Bra Martin, vansinnigt att se efter en ny manager i detta nu! Nu har Ole byggt upp fundamentet, nu skall det injutas med 2-3 nya spelare. Tror man kan bedömma honom tidigast nästa höst!

    0
    0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen