post image

Solskjaer: Om vi vill ha Jimenez?

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-05
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer svarar på frågan om Manchester United är intresserade av Raul Jimenez. 

United stod igår för ännu en blek insats, men lyckades få till ett omspel efter 0-0 mot ett Wolverhampton som var värda segern på Molinieux. Wolves har många bra spelare i laget, men en som sticker ut är Raul Jimenez – som kom in i halvtid och snurrade upp Unitedförsvaret ett par gånger i andra halvlek.
Efter matchen fick Solskjaer frågan om United är intresserade av att värva 28-åringen.
”Ännu en bra spelare som länkas med oss. Mängder av spelare länkas med oss. Han kom in och gjorde väldigt bra ifrån sig i dag, men jag kan inte kommentera sådana spekulationer.”

Wolves manager Nuno Espirito Santo fick också bemöta påståendet att United är intresserade av att signa Jimenez.
"Det är första gången jag hör om den saken. Ole nämnde ingenting om det. Transferfönstret är öppet. När det är öppet så kan allt hända. Som managers så måste vi vara redo för allt kan hända. Men vi är väldigt nöjda med Raul."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

4 KOMMENTARER

 1. Asså jag förstår inte hur vi aldrig ens länkas ihop med Ruben Neves?? Det är ju precis den spelaren vi är i behov av. Tänk er ett mittfält med Neves Fred/McTominay och Pogba/Maddison (om pog lämnar). Det hade ju varit ett ganska bra mittfält kan jag tycka..

  7
  1
  1. Håller helt med. Exakt en sådan mittfältare som behövs i truppen. Dessutom är han ung med rejäl utvecklingspotential, har redan ett par års erfarenhet i England och borde inte kosta extremt mycket. Fortsätter han prestera kommer ju han bli upplockad av ett större lag väldigt snart och det hade varit riktigt surt om det inte är United.

   3
   0
 2. Jag har tjatat om Neves i 2 års tid men det verkar som att jag är den enda som ser hur sjukt grym han hade varit i detta United och hur mycket han hade höjt lagets mittfält. Glad över att andra tänker i samma banor men det är faktiskt helt bisarrt att inte ledningen i United förstått hur bra Neves är och försökt köpa honom. Har spelat i championship och Premier League nu och är top 3 på positionen i ligan. Är dom rädda för att jobba med Jorge Mendes?

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen