post image

Solskjaer: Om vi vill ha Jack Grealish?

Skriven av: admin
Publicerad 2019-12-02
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer svarar på frågan om huruvida Jack Grealish är en spelare som Manchester United är intresserade av att värva. 

Manchester United har länkats med mänger av unga engelska spelare som tidningarna menar på är transfermål för Ole Gunnar Solskjaer och Ed Woodward. Jadon Sancho, Declan Rice, Ben Chilwell och James Maddison är frekvent förekommande namn men även Aston Villa-duon Jack Grealish och John McGinn är två spelare det pratas allt mer om.
Grealish gjorde en stark match när Aston Villa i går gästade Old Trafford och utöver ett generellt bra framträdande så satte han sitt lag i ledning med ett mycket vackert 1-0 mål då han skruvade in bollen i det borte krysset – otagbart för David De Gea.
Solskjaer fick efter matchen frågan om Grealish är den typen av spelare som Manchester United saknar och om han är en spelare som skulle passa i laget.

"Jag kan inte prata så mycket om spelare som tillhör andra lag och huruvida de är av Man United-kaliber eller transfermål för oss. Men det var ett fantastiskt mål. Han skruvade in den i ett av hörnen sådär som jag också gjorde några gånger."
"Det var ett väldigt bra avslut, men vi borde ha försvarat bättre och sinkat honom ute på kanten. Men vilket mål det var. Och han gjorde en bra match" svarade Solskjaer.
Källa: MEN
 
 
 

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen