post image

Solskjaer om värvningar: Måste vara rätt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-01-08
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en uppdatering om Manchester Uniteds planer för värvningar under januari månad. 

Skadeläget är tungt i United och man saknar helt bredden för att hantera frånvaro på spelare som Pogba, Maguire och McTominay – något vi såg kristallklart mot Manchester City i gårdagkvällens semifinal av LigaCupen.
Januarifönstret är öppet och United gick nyligen miste om ett av sina primära transfermål – Erling Brut Håland, som signade för Dortmund. Men man är i desperat behov av förstärkningar och många hoppas på att klubben ska värva en eller två spelare under månaden.

Solskjaer säger som så många gånger förr - att man kommer köpa spelare om rätt spelare finns tillgängliga. På presskonferensen efter matchen mot City fick han frågan om huruvida United överväger att göra affärer även om de är av den mer kortsiktiga karaktären.
"Det är något vi pratat om i det här rummet några gånger. Vi är ett ungt lag och med de skador och den sjukfrånvaro vi haft så syns det mer. Och det är något vi tittar på (hur vi ska lösa). Om något finns där för oss så har jag uppbackning att göra något (värvningar) men om det inte är rätt sak att göra så kommer vi inte göra någonting."
Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

5 KOMMENTARER

 1. Det finns ju spelare att få in och då menar jag inte longstaff. Ute i Europa finns ett helt hav av spelare som är bättre än dom flesta vi har i truppen. Det vet alla vi supportrar men inte våra 100 tals scouter?
  Men men man måste väl vara brittisk för att spela i united😡

  19
  0
  1. Inga fel på våra scouter, men de har ju inte fått igenom sina affärer de senaste 6 åren för vi har lagt miljarder på felköp.
   Men jag håller med. Det finns såååå många spelare att värva som skulle göra det bättre och Ole kallar det panikvärvning. Men är det inte panikläge nu? Inte spelat med ”bästa” laget en match den här säsongen?
   För tunn och för dålig trupp som vi alla såg när fönstret stängde och Lukkaku vinkade hejdå.

   3
   4
 2. Inga fel på våra scouter? Jo det är en miljard fel på våra scouter. När senast scoutade vi något bra? När senast scoutade vi en talang från Sydamerika eller dylikt? Vi jagar exakt samma spelare som City eller Tottenham eller Liverpool jagar o sen plötsligt slutar jaga. Känns som att deras taktik varit att lura UTD varje transfer för att sedan köpa helt andra spelare. Vi har inte scoutat ett piss senaste 10 åren.

  13
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen