post image

Solskjaer om varför Gomes inte förlängt

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-30
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer är osäker på Angel Gomes framtid in i det sista och i dag vid midnatt går hans kontrakt ut. 

Angel Gomes är den enda av de äldre akademispelarna som inte velat teckna nytt kontrakt med United sedan Tahith Chong, Mason Greenwood, Brandon Williams, James Garner, Ethan Laird, och Dylan Levitt – alla debutanter under Solskjaer – förlängt under det senaste året.
19-åringen har länkats med både Barcelona och Chelsea och trots långa förhandlingar med flera erbjudanden från United har Gomes – som representeras av sin bror och sin far – inte velat skriva på någon förlängning. Hans kontrakt går ut i dag, eller vid midnatt och som det verkar så kommer han lämna klubben på fri transfer.
”Ni kan fråga Angel själv varför han inte signat” sa Solskjaer till reportrar. ”Han har inte skrivit på ännu och jag vet inte vad som sägs bakom kulisserna. Angel är en toppengrabb. Självklart finns det folk runtomkring honom som ger honom råd kring olika saker. Om han inte skriver på så önskar jag honom all lycka och jag kommer följa hans karriär. Om han skriver på för oss så kör vi på.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

9 KOMMENTARER

 1. Får allt mer förtroende för denne OGS.. Tycker han börjar skapa nånting bra och långsiktigt hållbart. Att sätta ner foten mot divor och giriga ungdomar är bara bra. Sen vet man aldrig vad som skett i detta fall såklart, men sättet han hanterat bla Pogba, Matic på är fenomenalt. Har Matic nånsin varit bättre? Tror även Pogba blir kvar och att Jack Grealish ansluter.

  0
  0
  1. Matic hänger med mot sämre och långsammare lag.
   Men så fort United spelar mot bättre lag där det går undan, då hänger inte den gamle med längre. Men visst, en duktig rotationsspelare är han och såna är viktiga att ha med i en trupp.
   Jag är lite osäker på vad vi ska med Grealish till om Pogba bestämmer sig att spela ytterligare ett år i United? Är Pogba frisk och hel, då ska han förstås spela. Inte petar Grealish Bruno heller. Grealish är lite för dyr spelare att ha på bänken, då jag inte ser honom som defensiv städgumma à la McT eller Matic.

   0
   0
 2. Jag har gillat Solskjaer sen dag 1 typ. Tycker han på många sätt verkar vara raka motsatsen till Mourinho. Beter sig snyggt och värdigt. Inga fulspel eller dumma uttalanden som inte tjänar nåt till. Verkar skapa en härlig stämning i gruppen och överlag ett positivt klimat kring klubben. Rensat ut dököttet har han också gjort rätt bra, även om lite finns kvar.

  0
  0
  1. Tack för att det finns kvar sådana som dig Martin!! Det här forumet brukar vara centrum för tyckande om snabba lösningar, värvningar för miljarder utan tanke på långsiktighet. Sånt håller inte!
   Håller med om allt du skriver!

   0
   0
  2. Håller med dig Martin! Jag har med stöttat OGS sedan dag ett och har fått står emot mycket kritik från polare som sabbat började rata honom. Till det tillhör även att jag var naiv nog att stå bakom Mou väldigt länge och där hade jag en aning fel ;p Sköt om man kunde få lite revange nu genom OGS.
   TILL ADMIN: Ni borde ta bort RealistsadisteN kommentar, den är oseriös och hör inte hemma här.

   0
   0
 3. Gillar också OGS skarpt. Men ang Gomes så förstår jag nog varför han inte vill förlänga då man har Mata och Pereira tom Lingard ibland som går före honom och de har väl inte presterat på åratal.

  0
  0

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen