post image

Solskjaer om Uniteds utklassning av Brugge

Skriven av: admin
Publicerad 2020-02-28
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger sin syn på Manchester United imponerande urladdning mot Club Brugge i Europa League-sextondelsfinalen. 

Manchester United krossade Club Brugge med 5-0 (totalt 6-1) i går på Old Trafford. Man började matchen mycket starkt och Brugge fick sedan Simon Deli utvisad efter ett hjärnsläpp i den 23:e minuten.
United hade sannolikt gjort en väldigt bra match ändå, men det numerära överläget i kombination med några glänsande nyförvärv och ett lag på spelhumör resulterade i en underhållande och imponerande uppvisning.

"Vi började matchen med väldigt bra avisikter och tempo i vårt spel" sa Solskjaer efter matchen. "Kombinationsspel, bra rytm i vårt spel och några väldigt fina mål. Och vi släpper inte in några mål. Det är en bra start. I dag såg vi ut att vilja spela anfallsfotboll och ha kombinationsspel. Vi hade spelare som visade kaxighet, självförtroende med ett leende på läpparna och jag tycker att de nya grabbarna tagit det ombord också."
Så var det här den bästa första halvleken United gjort i år?
"Nå, det är svårt att säga. Jag tror vi skapade en del mot Manchester City borta också. Vi spelade spännande fotboll där. En touch och två-touch-kombinationer. Mer rörelse och självsäkerhet i vårt spel. Och visst hjälper det när vi leder med 1-0 och är en man mer på planen. Men man spelar ändå mot många spelare i och runtomkring straffområdet och där tycker jag vår idérikedom var bra i dag."

"Jag tycker det finns mängder av spelare som förbättrats. Scotty är tillbaka och jag tycker han blivit bättre. Fred - jag var osäker på om jag skulle leva nästa gång han gjorde mål. Han har haft så många försök! Men det blev ett med höger och ett med vänstern nu. Det har varit ett stående skämt mellan oss. Men nu fick han in målen och jag är väldigt glad för hans skull.
Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Manchester United
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen