post image

Solskjaer om transferfönstret: Jag vet inte just nu

Skriven av: admin
Publicerad 2020-06-27
Dela artiklen:

Missa inget om ditt lag!!

Missa inget!

Få nyheter om Manchester United skickade direkt till din email.

Ole Gunnar Solskjaer ger en kommentar kring vad Manchester United kommer ha för summor att investera i truppen i sommar. 

Det pratas om att det inte kommer bli ett vanligt transferfönster, även om vissa klubbar (Chelsea) redan gjort stora och spännande affärer. United länkas starkt med flera spelare – framförallt Jadon Sancho, men det har förekommit många rapporter om att summan på över £100 miljoner kan bli för dyr även för United, i spåren av corona-pandemin.
Ole Gunnar Solskjaer säger att han just nu inte vet hur transferfönstret kommer se ut:
”Jag tror den här pandemin har slagit hårt mot alla. Jag tror vi fortfarande måste vänta och se hur det artar sig innan vi kan se de riktiga effekterna av pandemin och veta hur vi ligger till ekonomiskt. Man ser vissa lag som investerar och andra som inte gör det. Vi måste ta en noggrann titt internt och se hur hårt vi drabbats. Jag vet att klubben släppt några siffror tidigare.”
”Det är inte upp till mig att sitta här nu och säga att vi kommer ha summa x (att spendera), för jag vet faktiskt inte. Jag vet inte hur hårt det slagit mot oss. Vi är en finansiellt stark klubb, men vi drabbas säkert också hårdare än många andra. Låt oss se hur snabbt vi kan få tillbaka fansen på arenan och sjävklart kommer även tabellplaceringen bli viktig för oss i år.”
”Och om vi kan få en trofé, FA Cupen eller Europa League. Seger i Europa League hade även gett oss spel i Champions League – det råder fortfarande stor osäkerhet och jag tror varenda affärsman i världen och varenda fotbollspelare fortfarande är osäkra på hur effekterna kommer se ut.”

Källa: MEN

Kommentarer till artikeln

Lämna ett svar

Kommentarer i andra artiklar
Senaste nytt från
Ladd fler nyheter
Sparad i "Mina Nyheter"
Fotbollschefen